22 Ocak 2012, 10:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Safranlı sos Malzemeler: 1 Çay Bardağı Krema 3 Çorba kaşığı Limon Suyu 1 Tutam Safran 1 Çay Kaşığı Köri 1 Tutam Dereotu Yeteri kadar Tuz Yapılışı: 1 çay bardağı krema, 3 çorba kaşığı limon suyu, 1 tutam toz safran, 1 çay kaşığı toz köri, 1 tutam kıyılmış dereotu ve tuzu sos tenceresinde kısık ateşte hafif sulu bir muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırıp pişirin. Safranlı sos artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
safranlı, sos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Safranlı aşure (karabük) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 07 Ocak 2011 16:14 |