![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | ISPANAKLI ENGİNAR DİPSOS Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:4 temizlenmiş enginar, 250 gr ıspanak, 10 gr tereyağı, 1 yemek kaşığı mayonez, 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber. Hazırlanışı:Enginarı ve ıspanağı haşlayın ve süzülmeye bırakın. Ardından püresini çıkarın. Rende kaşar, tereyağı, mayonez, tuz ve karabiberi püreye karıştırıp 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
| ![]() |
Etiketler |
ıspanaklı enginar dipsos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ZEYTİNLİ CEVİZLİ DİPSOS | PySSyCaT | Soslar | 0 | 21 Kasım 2017 10:41 |
YOĞURTLU DİPSOS | PySSyCaT | Soslar | 0 | 21 Kasım 2017 10:33 |
ENGİNAR ÇORBASI | PySSyCaT | Çorbalar | 0 | 24 Kasım 2016 18:51 |