IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 28 Ekim 2019, 21:46   #1
Çevrimdışı
mCx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Böğürtlen Sosu




Böğürtlen Sosu
500 gram böğürtlen
4 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı buğday nişastası
1 çay bardağı su
Böğürtlen Sosu Tarifi Yapılışı
Merhabalar arkadaşlar pastalarda keklerde veya kahvaltılarda kullanabileceğiniz muhteşem bir sosla huzurlarınızdayım 😊

Öncelikle böğürtlenleri ayıklayıp yıkayalım ve süzdürelim ve tencereye alalım.
Üzerine toz şekeri ekleyelim nişastayı bir çay bardağı suyla bir kasede inceltelim ve tencerenin üzerine ekleyelim.
Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirelim bir yandan da kaşık yardımıyla böğürtlenleri ezelim koyulaşmaya başlayınca bir kaç dakika kaynatıp ocaktan alalım.
Blender yardımıyla ezelim ve bir kavanoza alalım ben kışın kullanmak üzere kapatıp kaldırdım hemen kullanacaksınız oda sıcaklığına geldiğinde kullanabilirsiniz afiyet şifa olsun

__________________
" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
böğürtlen sosu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) mCx Soslar 0 28 Ekim 2019 20:52
Böğürtlen Rhytia Alternatif Tıp 0 19 Şubat 2014 22:11
Böğürtlen ve Faydaları Flora Sağlık Köşesi 0 09 Temmuz 2013 11:24