IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2014, 12:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maksimum Risk!




Ronaldinho transferinde yaşadığı sponsorluk krizini bir türlü çözemeyen Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncunun menajerliğini yapan ağabeyi Roberto Assis ile dün de görüşmeleri devam ettirdi. 12.5 milyon eurodan 6.5 milyon euroya kadar inilmesine rağmen, sponsor desteği olmaması nedeniyle bu transferi bitiremeyen Beşiktaş Yönetimi, Ronaldinho’nun başka bir kulüple anlaşmadan önce sponsor krizini çözmeye çalışacak.

Transferi bitirmek için Roberto Assis ile olan yakınlığını kullanarak Beşiktaş Yönetimi’ne yardımcı olan Menajer Ayhan Yeşilbaş ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2 milyon eurodan dolayı bu transfer olmazsa, yönetim bu işi bilmiyor demektir. 12.5’dan 6.5 milyon euroya kadar fiyatını indirdim. Sponsoru da bizim bulmamızı istediler. Onlara sponsorluk yapacak bir firma da yönlendirdim. Ancak anlaşamadılar” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Yönetimi, ekonomide yaşanan çalkantılı günler nedeniyle de Ronaldinho transferine mesafeli yaklaşıyor. Brezilyalı oyuncunun transferinin bitmesini taraftar kadar dört gözle bekleyen siyah - beyazlı yöneticiler kendi aralarında yaptığı durum değerlendirmesinde “Son günlerde euro çok yükseldi. Şu an bir düşüş yaşanıyor ama Ronaldinho ile böylesine bir anlaşma yaptıktan sonra euronun yükselmeyeceğini kim bilebilir? Böylesine yüksek bir rakamı euro üzerinden bir futbolcuya bağlamak çok riskli. Zaten mevcut kadrodaki futbolculara ödenmesi gereken euroları ödemekte büyük zorluk yaşıyoruz. Bunun üzerine böylesine masraflı bir transfer bizi çok zorlayabilir” ifadelerini kullandılar.

Sponsorlar geri çekildi
Türk futbol tarihinin en pahalı transferlerinden birini bitirmek için aylardır yoğun mesai harcayan Beşiktaş Yönetimi, sponsorlardan aradığı desteği bir türlü bulamıyor. Ronaldinho transferi için uzun süredir görüştüğü Doğuş Grubu ve Vodafone’dan olumsuz yanıt alan siyah-beyazlıların teklifini inceleyen Vodafone ve Doğuş Grubu, “Sponsor olsak bu transferin bir kısmına değil tamamına sponsor olurduk. Yarısı sizde, yarısı bizde mantığı bize göre değil. Ama ekonomik olarak böylesine bir transfere sponsor olmamız mümkün değil” dediği ortaya çıktı.

(milliyet)

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
maksimum, risk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maksimum İlkesi Liaaa Ödev ve Tezler 0 06 Nisan 2012 10:30
ASUS'tan maksimum hız! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 01 Haziran 2010 14:53
Maksimum hız Luis IF Ekstra 0 01 Mayıs 2010 22:16
Maksimum güvenlik. Lee Güvenlik Açıkları 0 01 Mayıs 2008 12:53