IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2020, 17:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayserispor, Manuel Fernandes ile sözleşme imzaladı




Başkan Gözbaşı: Önemli futbolcuları kadromuza kattıkManuel Fernandes: Adaptasyon sorunum yok"Diğer teklifleri açıklamam doğru olmaz"Yasin DALKILIÇ - İlyas KAPLAN / KAYSERİ,- Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor, transfer döneminin son gününde Manuel Fernandes ile 1+1 yıllık...
Başkan Gözbaşı: Önemli futbolcuları kadromuza kattık

Manuel Fernandes: Adaptasyon sorunum yok"Diğer teklifleri açıklamam doğru olmaz"Yasin DALKILIÇ - İlyas KAPLAN/ KAYSERİ,- Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor, transfer döneminin son gününde Manuel Fernandes ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Hes Kablo Kayserispor, son olarak Krasnodar forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'ye gelerek sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına varan Fernandes ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli futbolcu için sağlık kontrollerinin ardından Karpuzatan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene başkan Berna Gözbaşı ve Manuel Fernandes katıldı. Toplantı sonunda sözleşmeye imza atan Portekizli futbolcu, Kayserispor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Ligde harcama limiti en az olan takım olmalarına rağmen birçok önemli futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini ifade eden Gözbaşı, "Lig'de harcama limiti en az takım olmamıza rağmen ve bir süre transfer yasağı yaşamamıza rağmen önemli futbolcuları kadromuza dahil ettik. Gönül isterdi ki Denis Alibec de burada olsun. Ancak kendisi Romanya Milli Takım kampına katıldı. Biz de bugün Portekizli Manuel Fernandes ile sözleşme imzalıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

MANUEL FERNANDES: ADAPTASYON SORUNUM YOKİmza töreninde Portekizli futbolcunun tercümanlığını, başkan Berna Gözbaşı'nın yapması dikkat çekti. Kayserispor ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirten 34 yaşındaki tecrübeli orta saha, "Kayserispor'da olduğum için mutluyum. Rusya ve Türkiye farklı kültürlerde ülkeler. Ama adaptasyon sorunum yok" dedi.

"DİĞER TEKLİFLERİ AÇIKLAMAM DOĞRU OLMAZ"Süper Lig'den başka kulüpten teklif alıp almadığı yönünde gelen soruya da cevap veren Fernandes, "Kayserispor ile sözleşme imzaladığım için diğer takımlardan aldığım teklifleri açıklamam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.Kayserispor, Manuel Fernandes ile sözleşme imzaladıKayserispor, Manuel Fernandes ile sözleşme imzaladı




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yasin DALKILIÇ

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fernandes, kayserispor, manuel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Manuel Fernandes: Türkiye'de Rahatsızlık Veren Bir Olay Yaşamadım Ecrin Spor Haberleri 0 10 Şubat 2016 01:32
Beşiktaşlı Yönetici: Fernandes'le Sözleşme Yenilemeyeceğiz MasteR06 Spor Haberleri 0 18 Aralık 2013 20:26