![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Vişneli Güllaç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Vişneli Güllaç Tarifi İçin Malzemeler 10-12 adet güllaç yaprağı 2,5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya Vişne sosu için; 400 gram dondurulmuş vişne 2 yemek kaşığı nişasta 1/2 (yarım) su bardağı şeker Üzerine; Fındık Vişneli Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır ? 1 - Güllaç tariflerine marifet kupası dokunuşu 2 - Öncelikle vişneli ara katımız için, dondurulmuş vişne, şeker ve nişastayı tencereye alalım. Koyulaşana kadar pişirelim. 3 - Süt, şeker ve vanilyayı tencereye alarak kaynama noktasına getirip altını kapatalım. 5 - Güllaç yapraklarını sırayla borcama dizelim. 6 - Her katı sütlü şerbetle ıslatalım. 7 - Orta kısmına gelince hazırladığımız vişne sosu sürelim. Bu kata da fındık parçaları ekleyebiliriz. 8 - Kalan güllaç yapraklarını da üzerine yerleştirerek sütle ıslatmaya devam edelim. 9 -Son olarak.En az 2-3 saat buzdolabında dinlendirelim.Üzerine fındık serperek servis edelim.Afiyet olsun
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güllaç :)) | Bora | Üye Resimleri | 3 | 01 Ağustos 2013 07:23 |
Kızartma Güllaç | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 22:13 |
Kremalı Güllaç | Sevda | Tatlılar | 7 | 01 Eylül 2011 22:03 |
Fırın Güllaç | Sevda | Tatlılar | 2 | 25 Ağustos 2011 17:46 |