![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Mus Tadında Kakaolu Tavuk Göğsü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mus Tadında Kakaolu Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler 1 lt süt 2 yemek kaşığı dolusu tereyağ veya margarin 1 su bardağından 1 parmak eksik un 2 yemek kaşığı dolusu kakao 1 su bardağı şeker 1 paket bitter veya sütlü çikolata 1 paket vanilin Üzeri için; Beyaz çikolata Hindistan cevizi Fındık Fıstık (isteğe bağlı) Mus Tadında Kakaolu Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır ? 1 - Tereyağı uygun bir tencerede eritin. 2 - Unu ekleyip kokusu çıkana dek kavurun. 3 - Soğuk sütü, kakaoyu ekleyip topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişirin. 4 - Kıvam almaya başladığında şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin. 5 - Fokurdamaya başladığında altını kısın ve 1-2 dk daha pişirin. 6 - Vanilini çikolatayı ekleyip karıştırıp kapatın. 7 - Ocaktan alıp 2-3 dk blenderdan geçirin.İçerisinde pütürler kalırsa endişe etmeyin.Bu aşamada pürüzsüz, güzel bir kıvam elde ediyoruz. Püf noktası burada 8 - Küçük boy bir borcamı ( dikdörtgen, kare, yuvarlak vs) suyla çalkalayın ve muhallebiyi borcama aktarın. 9 - Bu şekilde servis yaparken borcama yapışmayacaktır. 10 - Ilıdığı zaman üzerini kapatıp en az 3-4 saat buzdolabında soğutun. 11 - Sonrasında ters çevirip dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bisküvili Tavuk Göğsü | Sarya | Tatlılar | 5 | 05 Ocak 2023 18:06 |
Fırında Tavuk Göğsü | Numune | Diyet Tarifleri | 0 | 06 Şubat 2015 11:31 |
Elmalı Tavuk Göğsü | Seyra | Tatlılar | 0 | 21 Ekim 2014 00:08 |
Jöleli Tavuk Göğsü | Zen | Tatlılar | 0 | 08 Kasım 2012 22:12 |
Pudingli Tavuk Göğsü | Zen | Tatlılar | 0 | 06 Kasım 2012 18:11 |