IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2009, 23:33   #1
Çevrimdışı
Mevsiminde mutlaka deneyin!


sohbet


Kestane şekeri özel bir uğraş gerektiren lezzet. İşte ünlü markaları cebinden çıkaracak kadar muhteşem bir tat. Kestane şekeri severlere özellikle tavsiye ediyoruz, mevsiminde iken mutlaka deneyin...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KESTANE ŞEKERİ
MALZEMELER:
2 Kg. toz şeker
2Kg. büyük kestane
8 Bardak su
2 Paket vanilya
HAZIRLANIŞI:
Şekeri, suyu ve vanilyayı bir tencereye koyup, karıştıra karıştıra bir taşım kaynatıp indiriniz.
Sonra da kabukları soyulmuş kestaneleri, içi su dolu büyükçe bir tencereye koyup orta derecede ateşte kestaneleri yumuşayıncaya kadar pişiriniz.Ama suyu fazla kaynatmadan pişiriniz, aksi taktirde kestaneler dağılır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sonra da bu kestaneleri teker teker sudan çıkarıp, parçalamadan iç kabuklarını bir bıçakla soyup, hazırlanan şuruba atınız. Bütün kestaneler ayıklanıp bitince şurup tenceresini kestanelerle birlikte ateşe koyup bir taşım kaynatınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sonra ocağı iyice kısarak tencereyi 6 saat süreyle çok kısık ateşte bırakınız. Kapağının açık olmasına ve kaynamamasına özellikle dikkat ediniz. Sonra da delikli kepçeyle kestaneleri tabağa alınız. Soğuyunca servis yapınız.


Afiyet olsun.
Kestane şekeri özel bir uğraş gerektiren lezzet. İşte ünlü markaları cebinden çıkaracak kadar muhteşem bir tat. Kestane şekeri severlere özellikle tavsiye ediyoruz, mevsiminde iken mutlaka deneyin...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KESTANE ŞEKERİ
MALZEMELER:
2 Kg. toz şeker
2Kg. büyük kestane
8 Bardak su
2 Paket vanilya
HAZIRLANIŞI:
Şekeri, suyu ve vanilyayı bir tencereye koyup, karıştıra karıştıra bir taşım kaynatıp indiriniz.
Sonra da kabukları soyulmuş kestaneleri, içi su dolu büyükçe bir tencereye koyup orta derecede ateşte kestaneleri yumuşayıncaya kadar pişiriniz.Ama suyu fazla kaynatmadan pişiriniz, aksi taktirde kestaneler dağılır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sonra da bu kestaneleri teker teker sudan çıkarıp, parçalamadan iç kabuklarını bir bıçakla soyup, hazırlanan şuruba atınız. Bütün kestaneler ayıklanıp bitince şurup tenceresini kestanelerle birlikte ateşe koyup bir taşım kaynatınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sonra ocağı iyice kısarak tencereyi 6 saat süreyle çok kısık ateşte bırakınız. Kapağının açık olmasına ve kaynamamasına özellikle dikkat ediniz. Sonra da delikli kepçeyle kestaneleri tabağa alınız. Soğuyunca servis yapınız.


Afiyet olsun.
__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Alt 12 Mart 2009, 07:17   #2
Çevrimdışı
Cevap: Mevsiminde mutlaka deneyin!




Ben bayılıyorum kestane şekerine çok güzel oluyor tşkler

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
deneyin, mevsiminde, mutlaka

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni sesli aramayı mutlaka deneyin! Kalemzede Akıllı Telefonlar 0 08 Temmuz 2012 22:10
Bilgisayarınızın hızlanması için mutlaka deneyin. Luis Windows 0 26 Nisan 2010 12:22
Bu Parfümleri Mutlaka Deneyin! Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 13 Ekim 2008 14:44