IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2009, 18:37   #1
Dilara
Guest
Dilara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dondurmalı Tost


sohbet


Dondurmalı Tost


Vitamin deposu bir tost! Ayva ve portakal ile hazırlanan, dondurma ile servis edilen bu tost, 5 çaylarınıza renk katacak nefis bir tatlı. Bu besleyici tarifi krep ve pancake ile deneyerek farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler ,
1 adet portakal
2 adet ayva
330 g toz şeker (2 bardak)
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı krema (30 g)
1/2 paket vanilya
4 dilim tost ekmeği
30 g tereyağı (1 yemek+1 tatlı kaşığı)
4 top Carte d’Or Antepfıstıklı Dondurma
Hazırlanışı,
Ayvaların kabuklarını soyup ikiye kesin ve ortalarını çıkartıp çekirdeklerini saklayın.
Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın.
Toz şeker, portakal kabuğu ve suyu ile ayvaları, çekirdekleri tencereye koyun.
250 ml su ilave edip şeker eriyene kadar kaynatın.
Suyu ile fırın kabına alın.
Önceden 200ºC’de ısıttığınız fırınınızda suyu macunlaşıp ayvaların rengi pembeleşene kadar 45 dakika
kadar pişirin.
Ilınmaya bırakın.
Kremayı, yumurtaları ve vanilyayı çırpın.
Ekmeklerin iki yüzünü de karışıma batırın.
Tereyağını tavaya koyun, eriyince ekmeklerin her iki yüzünü de kızartın.
Sıcak ekmeklerin üstüne ayvaları yerleştirin.
Carte d’Or Antepfıstıklı Dondurma ile servis yapın.
İsterseniz karamelli sosla süsleyebilirsiniz.
Tost yerine krep veya pancake de olabilir.
Afiyet olsun
Dondurmalı Tost


Vitamin deposu bir tost! Ayva ve portakal ile hazırlanan, dondurma ile servis edilen bu tost, 5 çaylarınıza renk katacak nefis bir tatlı. Bu besleyici tarifi krep ve pancake ile deneyerek farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler ,
1 adet portakal
2 adet ayva
330 g toz şeker (2 bardak)
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı krema (30 g)
1/2 paket vanilya
4 dilim tost ekmeği
30 g tereyağı (1 yemek+1 tatlı kaşığı)
4 top Carte d’Or Antepfıstıklı Dondurma
Hazırlanışı,
Ayvaların kabuklarını soyup ikiye kesin ve ortalarını çıkartıp çekirdeklerini saklayın.
Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın.
Toz şeker, portakal kabuğu ve suyu ile ayvaları, çekirdekleri tencereye koyun.
250 ml su ilave edip şeker eriyene kadar kaynatın.
Suyu ile fırın kabına alın.
Önceden 200ºC’de ısıttığınız fırınınızda suyu macunlaşıp ayvaların rengi pembeleşene kadar 45 dakika
kadar pişirin.
Ilınmaya bırakın.
Kremayı, yumurtaları ve vanilyayı çırpın.
Ekmeklerin iki yüzünü de karışıma batırın.
Tereyağını tavaya koyun, eriyince ekmeklerin her iki yüzünü de kızartın.
Sıcak ekmeklerin üstüne ayvaları yerleştirin.
Carte d’Or Antepfıstıklı Dondurma ile servis yapın.
İsterseniz karamelli sosla süsleyebilirsiniz.
Tost yerine krep veya pancake de olabilir.
Afiyet olsun
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
dondurmali, dondurmalı, tost

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kavurmalı Tost Seyra Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 03 Ekim 2014 23:20
Muzlu Tost Seyra Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 14 Eylül 2014 22:35
Tarçınlı Tost (Arçin Tost) Seyra Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 01 Eylül 2014 19:21
Armutlu tost Sır Aperatif ve Atıştırmalıklar 1 12 Şubat 2011 15:54
Sebzeli tost Sır Aperatif ve Atıştırmalıklar 1 08 Kasım 2010 05:23