IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2012, 22:03   #1
Zen
Guest
Zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hanım Göbeği





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 100 Gram Margarin
  • 4 Adet Yumurta
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker
  • Çeyrek Limon
  • Yeteri kadar Tuz
  • 2 Su Bardağı Un
  • Yarım Su Bardağı Un
  • 2 Su Bardağı Zeytin Yağı (Kızartmak İçin)
Yapılışı:
1- Şeker, 3 su bardağı su ile kaynatılıp köpükleri alınır. Limon suyu ilave edilip, biraz koyulaşınca ateşten alınır.
2- Bakır bir tencereye 2 bardak su, margarin, tuz konup kaynatılır. Elenmiş un birden ilave edilip karıştırarak pişirilir. Tencereye yapışmayacak durumagelince ateşten alınır. Ilınınca yumurtalar birer birer kırılır. İyice karıştırılır.
3- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Yağlanmış avuç arasında
yuvarlanıp yassıtılır ve parmakla ortası delinir.
4- Isıtılmış yağa konur. Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kızartılır. Fazla yağını alması için kağıt üzerine çıkarılır.
5- Sonra şuruba atılır. Birkaç kere çevrilip 5 dakika kadar bekletilir ve tabağa alınır.
Not:
1) Hazırlanan hamur hurma şeklinde yapılabilir.
2) Tatlının içinin iyi pişmesi için yağı her sefer soğutmak gerekir.
3) Tatlının hamur olmaması için şurup soğuk, pişen hamur ise sıcak olmalıdır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 100 Gram Margarin
  • 4 Adet Yumurta
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker
  • Çeyrek Limon
  • Yeteri kadar Tuz
  • 2 Su Bardağı Un
  • Yarım Su Bardağı Un
  • 2 Su Bardağı Zeytin Yağı (Kızartmak İçin)
Yapılışı:
1- Şeker, 3 su bardağı su ile kaynatılıp köpükleri alınır. Limon suyu ilave edilip, biraz koyulaşınca ateşten alınır.
2- Bakır bir tencereye 2 bardak su, margarin, tuz konup kaynatılır. Elenmiş un birden ilave edilip karıştırarak pişirilir. Tencereye yapışmayacak durumagelince ateşten alınır. Ilınınca yumurtalar birer birer kırılır. İyice karıştırılır.
3- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Yağlanmış avuç arasında
yuvarlanıp yassıtılır ve parmakla ortası delinir.
4- Isıtılmış yağa konur. Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kızartılır. Fazla yağını alması için kağıt üzerine çıkarılır.
5- Sonra şuruba atılır. Birkaç kere çevrilip 5 dakika kadar bekletilir ve tabağa alınır.
Not:
1) Hazırlanan hamur hurma şeklinde yapılabilir.
2) Tatlının içinin iyi pişmesi için yağı her sefer soğutmak gerekir.
3) Tatlının hamur olmaması için şurup soğuk, pişen hamur ise sıcak olmalıdır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
göbeği, hanım

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göbeği İyice Çıktı Thetis Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2012 16:42
Kadın Göbeği Liaaa Tatlılar 0 16 Temmuz 2012 13:17
Ahu Yağtu'nun göbeği göründü N999 Magazin Haberleri 0 03 Nisan 2012 20:28
Hanım Hanım Elbiseler.. Dilara Ah Kadınlar 0 03 Eylül 2008 23:50