IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2012, 23:02   #1
Zen
Guest
Zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Marshmallov pavlova





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 4 Adet Yumurta Akı
  • 200 Gram Toz Şeker
  • 2 Tatlı kaşığı Mısır Nişastası
  • 1 Çay Kaşığı Elma Sirkesi
  • 200 Mililitre Krema (Üzeri İçin)
  • 1 Paket Vanilya (Üzeri İçin)
  • 2 Tatlı kaşığı Pudra Şekeri (Üzeri İçin)
  • 1 Adet Kivi (Üzeri İçin)
  • 100 Gram Böğürtlen (Üzeri İçin)
  • 8 Adet Çilek (Üzeri İçin)
Yapılışı:
Fırını 120 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını mikserle iyice köpürünceye kadar çırpın. Toz şeker ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı ters çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı.

Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula yardımıyla yumurtanın sönmemesine dikkat ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üzerine 20 cm çapında bir daire çizin. Çırpılmış yumurta aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip orta kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin.

Fırın kapağını açmadan içinde soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra fırından çıkarıp servis tabağına alın.

Üzeri için, krema, vanilya ve pudra şekeri katı bir krema haline gelinceye kadar çırpın. Fazla bastırmadan pavlovanın çukur kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Marshmallov pavlova artık hazır, afiyet olsun.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 4 Adet Yumurta Akı
  • 200 Gram Toz Şeker
  • 2 Tatlı kaşığı Mısır Nişastası
  • 1 Çay Kaşığı Elma Sirkesi
  • 200 Mililitre Krema (Üzeri İçin)
  • 1 Paket Vanilya (Üzeri İçin)
  • 2 Tatlı kaşığı Pudra Şekeri (Üzeri İçin)
  • 1 Adet Kivi (Üzeri İçin)
  • 100 Gram Böğürtlen (Üzeri İçin)
  • 8 Adet Çilek (Üzeri İçin)
Yapılışı:
Fırını 120 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını mikserle iyice köpürünceye kadar çırpın. Toz şeker ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı ters çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı.

Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula yardımıyla yumurtanın sönmemesine dikkat ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üzerine 20 cm çapında bir daire çizin. Çırpılmış yumurta aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip orta kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin.

Fırın kapağını açmadan içinde soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra fırından çıkarıp servis tabağına alın.

Üzeri için, krema, vanilya ve pudra şekeri katı bir krema haline gelinceye kadar çırpın. Fazla bastırmadan pavlovanın çukur kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Marshmallov pavlova artık hazır, afiyet olsun.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
marshmallov, pavlova

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pavlova Pastası 2 Zen Pastalar 0 30 Ekim 2012 21:16
Pavlova Pastası 1 Zen Pastalar 0 30 Ekim 2012 21:16
Pavlova Pastası Burce Pastalar 0 07 Mayıs 2012 23:39