IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2012, 23:05   #1
Zen
Guest
Zen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kayzerin Karmaşası / Kaiserschmarren





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 5 Adet Yumurta
  • 1 Paket Vanilya
  • 200 Gram Un
  • 400 Mililitre Süt
  • Yeteri kadar Tuz
  • 1 Tatlı kaşığı Portakal Kabuğu Rendesi
  • 1 Tutam Tarçın
  • Bir Miktar Margarin
  • 60 Gram Kuru Üzüm
  • 3 Çorba kaşığı Toz Şeker
  • 50 Gram Pudra Şekeri
Yapılışı:
Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurta sarısını vanilya, un, süt, tuz, portakal kabuğu ve tarçınla karıştırın. Karışımı 15 dakika dinlendirin.
Yumurta aklarını köpük halini alıncaya kadar çırpın. Ardından hamura ekleyin.
Yapışmaz bir tavada bir miktar margarini eritin. Hamuru porsiyonlar halinde tavada pişirin. Alt kısmı piştikten sonra üst kısmı da pişirin ve omletleri bir çatal yardımıyla parçalara ayırın.
Son olarak kuru üzümü ekleyip pişirmeye devam edin. Hazır olan tatlıları soğumamaları için önceden ısıtılmış fırında bekletebilirsiniz.
Hamuru pişirme işlemi sona erdikten sonra tavada şekeri hafifçe kavurun. Tatlıları tavaya ekleyip şekerle kısa bir süre daha pişirin.
Tatlıyı servis tabaklarına alıp üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:
  • 5 Adet Yumurta
  • 1 Paket Vanilya
  • 200 Gram Un
  • 400 Mililitre Süt
  • Yeteri kadar Tuz
  • 1 Tatlı kaşığı Portakal Kabuğu Rendesi
  • 1 Tutam Tarçın
  • Bir Miktar Margarin
  • 60 Gram Kuru Üzüm
  • 3 Çorba kaşığı Toz Şeker
  • 50 Gram Pudra Şekeri
Yapılışı:
Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurta sarısını vanilya, un, süt, tuz, portakal kabuğu ve tarçınla karıştırın. Karışımı 15 dakika dinlendirin.
Yumurta aklarını köpük halini alıncaya kadar çırpın. Ardından hamura ekleyin.
Yapışmaz bir tavada bir miktar margarini eritin. Hamuru porsiyonlar halinde tavada pişirin. Alt kısmı piştikten sonra üst kısmı da pişirin ve omletleri bir çatal yardımıyla parçalara ayırın.
Son olarak kuru üzümü ekleyip pişirmeye devam edin. Hazır olan tatlıları soğumamaları için önceden ısıtılmış fırında bekletebilirsiniz.
Hamuru pişirme işlemi sona erdikten sonra tavada şekeri hafifçe kavurun. Tatlıları tavaya ekleyip şekerle kısa bir süre daha pişirin.
Tatlıyı servis tabaklarına alıp üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
kaiserschmarren, karmaşası, kayzerin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık