IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2015, 17:38   #1
Çevrimdışı
Çatal Gülü (Çeçen Tatlısı)


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



3 yumurta
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çorba kaşığı süt
Yarım çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un ( ben 2,5 su bardağı kadar kullandım )

Çatal Gülü ( Çeçen Tatlısı ) Nasıl Yapılır

Hamuru için 3 tane yumurtayı,2 çorba kaşığı pudra şekerini,1 çorba kaşığı sütü,yarım çay kaşığı tuzu, ve alabildiği kadar unu ilave edip hamuru kulak memesi yumuşaklığında olana kadar yoğurun,
Yoğurduğunuz hamuru 2 beze yapın
Bezeleri unlayarak merdane yardımıyla Servis tabağından daha büyük olacak kadar açın 2 veya 3 cm aralıklı kesin elinize her bir hamur şeridini 4 parmağınıza dolayın çok sıkıştırmadan elinizden çıkırın alt kısmını hafifçe tutarak bol kızdırılmış sıvıyağda kızartın,kızartırken çok açılmaması için çatalla veya spatula ile alt kısmını tutuşturmaya çalışın,
Kızarttığınız Çatal güllerini fazla yağını çeksin diye kağıt peşetenin üzerine koyun soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın,

hayalimdekiyemekler

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



3 yumurta
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çorba kaşığı süt
Yarım çay kaşığı tuz
Alabildiği kadar un ( ben 2,5 su bardağı kadar kullandım )

Çatal Gülü ( Çeçen Tatlısı ) Nasıl Yapılır

Hamuru için 3 tane yumurtayı,2 çorba kaşığı pudra şekerini,1 çorba kaşığı sütü,yarım çay kaşığı tuzu, ve alabildiği kadar unu ilave edip hamuru kulak memesi yumuşaklığında olana kadar yoğurun,
Yoğurduğunuz hamuru 2 beze yapın
Bezeleri unlayarak merdane yardımıyla Servis tabağından daha büyük olacak kadar açın 2 veya 3 cm aralıklı kesin elinize her bir hamur şeridini 4 parmağınıza dolayın çok sıkıştırmadan elinizden çıkırın alt kısmını hafifçe tutarak bol kızdırılmış sıvıyağda kızartın,kızartırken çok açılmaması için çatalla veya spatula ile alt kısmını tutuşturmaya çalışın,
Kızarttığınız Çatal güllerini fazla yağını çeksin diye kağıt peşetenin üzerine koyun soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın,

hayalimdekiyemekler
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
catal, cecen, gülü, tatlısı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çatal Lilith Mucitler ve İcatları 0 02 Ekim 2014 18:14
Çin Gülü, Çin Gülü Bakımı Nasıl Olur? Violent Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 03 Şubat 2014 19:17
Çatal nasıl tutulur, Çatal bıçak nasıl tutulur MySpace Genel Paylaşım 0 31 Ağustos 2013 17:04