IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28 Eylül 2009, 16:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Piliç Kavurma





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MALZEMELER:

* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ, karabiber, tuz
* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:

1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun.
2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun.
3. Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin.
4. İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
kavurma, pilic


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sac kavurma Sarya Et Yemekleri 1 04 Ocak 2024 15:14
Hamurlu Kavurma AngeL Hamur İşleri 0 14 Ocak 2015 02:33
Bademli Piliç Kavurma YapraK Tavuk Yemekleri 0 23 Mart 2009 02:57