IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Kasım 2012, 19:44   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşamel soslu tavuk ve mantar




Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü, 1 paker mantar, 2 kaşık un, 2 kaşık tereyağı, göz kararı süt, 1 çorba kaşığı karabiber, tuz, kaşar peyniri


Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı

tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz.fırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
beşamel, mantar, soslu, tavuk, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşamel Soslu Ispanak YapraK Sebze Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:54
Mantar Soslu Tavuk YapraK Tavuk Yemekleri 0 11 Ocak 2010 16:37
Beşamel soslu enginar YapraK Sebze Yemekleri 0 27 Aralık 2009 04:38
Beşamel Soslu Karnabahar Dilara Sebze Yemekleri 0 09 Mayıs 2009 09:12
Beşamel Soslu Tavuk Kralice Tavuk Yemekleri 1 12 Mart 2009 06:33