25 Şubat 2014, 12:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavuk Straganoff Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: Yarım kg. ince dilimlenmiş piliç but 1 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 250 gr. mantar 1 su bardağı krema Yarım su bardağı su 1 su bardağı doğranmış salatalık turşusu 2 adet patates 1 tatlı kaşığı hardal 1 su bardağı sıvıyağ Tuz, karabiber Hazırlanışı: Dilimlenmiş tavuk, mantar ve küp doğranmış soğanları karıştırın. Fırın kabınıza yerleştirin. Üzerini folyo ile kapatarak, 180 derecede, 15 dakika pişirin. Baharatları, hardalı ve turşuyu kremayla karıştırın. Fırındaki etlerle harmanlayın, üzerini kapatarak tekrar 5 dakika pişirin. Ayrı bir tavada, 1 su bardağı sıvı yağda, kibrit şeklinde doğradığınız patatesleri kızartın. Pişen etlerinizle birleştirerek servis yapın. Dilerseniz bu yemeği pilavla eşliğinde de sunabilirsiniz. Afiyet olsun! | |
|
Etiketler |
straganoff, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çöp Tavuk Şiş | oneofgirl | Tavuk Yemekleri | 0 | 29 Temmuz 2013 20:06 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Tavuk? | Süslü | Fıkra | 4 | 24 Mayıs 2008 02:19 |