IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2022, 13:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AirPods Pro 2 beklenen o özelliğe sahip değil




AirPods Pro 2 beklenen o özelliğe sahip değil



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Apple tarafından gerçekleşen lansmanda tanıtılan yeni AirPods Pro modeli, maalesef kullanıcıların en çok beklediği özelliğe sahip değil.

Dünyanın en çok satılan kablosuz kulaklık modellerine baktığımız zaman, listenin ilk sıralarında AirPods markasını görmek bu gerçeği idrak etmemiz için fazlasıyla yeterli oluyor. Bu durumun farkında olan Apple, her yeni modelinde çıtayı bir adım daha yukarı taşıma gayretinde olsa da, bazen verilen sözler tutulmayabiliyor. Tıpkı AirPods Pro 2’de göremediğimiz kayıpsız Bluetooth ses performansı detayında olduğu gibi.

Aslında ortada Apple’ın yeni AirPods Pro için verdiği böyle bir söz bulunmuyor. Yani Amerikalı teknoloji devi hiçbir zaman çıkıp da, “AirPods Pro 2’de Bluetooth destekli ses aktarımlarında 0 kayıp yaşanacak” diye bir iddiası olmadı. Ancak şirket tarafından duyurulan H2 çipi teknolojisi, neredeyse bütün teknoloji meraklılarında bu algıyı bıraktı ve Apple’da bunun aksini iddia etmedi.

Ancak 7 Eylül’de gerçekleşen lansmanda Apple’ın bu özellikten hiç bahsetmemiş olması, AirPods Pro 2’de böyle bir yeniliğin bulunmadığı şeklinde yorumlandı.
Gerçekten de ilk modeli 2019 yılında çıkan ve aradan geçen neredeyse 3 yılın sonunda ikinci modeliyle karşımıza çıkan AirPods Pro 2 böylesi önemli bir özelliğe sahip olsaydı, Apple bu marifetini ballandıra ballandıra anlatırdı.
Ancak şirket, yeni kablosuz kulaklık modelinin gerçekten de çok iyi işler başardığı diğer özelliklerine yoğunlaşırken bu konudan hiç bahsetmemesi, gerçeğin de tam olarak bu olduğunu gösteriyor. Ne diyelim, belki bir sonraki modelde çok beklenilen bu özelliği görebiliriz

cnnturk

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Önemli olan hayatta çok şeye sahip olmak değil; en az şeye ihtiyaç duymaktır. aSk IF Ekstra 3 11 Aralık 2021 02:34
Her şeyin en iyisine sahip olan değil, sahip olduğunun tadını çıkaran mutludur.. GabrieLLa Amatör Şairler 14 15 Haziran 2021 19:26
Senelik 300 TL - IRc Full Özelliğe Sahip %99,9 Uptime Garantili Paket HostBuldum YS Belgesiz Firma Kampanyaları 2 01 Nisan 2019 16:23
Android Auto sonunda beklenen özelliğe kavuşuyor Dream Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 02 Aralık 2016 22:59
Tartışılan özelliğe elveda! Zen Google 0 13 Haziran 2013 18:20