IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2010, 14:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avea'dan "AloDoktorum" hizmeti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Avea'nın yeni hizmeti AloDoktorum Servisi ile aboneler, 9911 numarasını sesli veya 3G teknolojisi ile görüntülü arayarak doktorlarına anında ulaşıyor; sağlık konularında danışmanlık ve acil durumlarda anında yönlendirme alabiliyorlar. Üstelik 9911'e DOKTOR yazıp göndererek kampanyaya başvuran ilk 3000 abone , 1 ay boyunca üyelik ücreti de ödemiyor.

Avea, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında, Acıbadem Mobil Sağlık işbirliği ile AloDoktorum Servisi'ni hayata geçiriyor.

Bu işbirliği ile sunulan AloDoktorum Servisi'nin üyeleri, 9911 numarasını sesli veya görüntülü arayarak bir doktora bağlanıyor ve sağlık konularında danışmanlık, acil durumlarda ise yönlendirme alabiliyorlar. Ayrıca görüntülü arama yaptıklarında doktorlarıyla yüz yüze görüşerek, problemlerini görüntülü ortamda paylaşabiliyorlar.

AloDoktorum Servisi üyesi Avea aboneleri, kendi sağlıkları , genel sağlık bilgileri ve tıp bilimiyle ilgili merak ettikleri her türlü soruyu doktorlarına sorabiliyorlar. Servis , teşhis öncesine yönelik tedbirleri ve tedavi tanımlanması sonrasına yönelik koruyucu önlemleri kapsıyor ve hastalık durumları dışında tıp literatüründe yer alan genel sağlık ve hastalık bilgilerini içeriyor.

Avea'nın, Türkiye'de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik yeni çalışmalarla topluma katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; "Avea olarak, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapma vizyonumuz çerçevesinde, toplumsal yaşama fayda sağlayan, yaşam kalitesini artıran uzun vadeli ve sürdürülebilir projelerin içinde yer almayı temel sorumluluklarımız arasında görüyoruz. Hedefimiz, ülkemizin bilgi toplumuna dönüşebilmesi için önceliklerimiz arasında yer alan sağlık sektöründe son teknolojilerin etkin bir biçimde kullanılmasına ve bilgiye hızlı bir biçimde erişim sağlanmasına alt yapı hazırlamak..." dedi.

Sesli veya görüntülü

3G teknolojisiyle önem kazanan mobil iletişim ile uzaktan bakım hizmetlerinin verilmesinin hastalar için doğru bir yönlendirme sağladığını, sağlık kurumlarının iş yükünü düşürdüğünü, günlük bakım süreçlerinin yeniden düzenlenmesine ve verimliliğin artmasına imkân tanıdığını söyleyen Hakan Kaplan, sözlerine şöyle devam etti; "AloDoktorum Servisi ile Avea abonelerimiz, 9911 numarasını sesli veya görüntülü arayarak bir doktora bağlanıp sağlık konularında danışmanlık, acil durumlarda ise yönlendirme alacaklar. AloDoktorum Servisi'nin en önemli özelliklerinden biri, servise üye olan abonelerimizin görüntülü arama yaptıklarında doktorlarıyla yüz yüze görüşebilecek ve sorunlarını görüntülü ortamda paylaşabilecek olması... AloDoktorum Servisi kapsamında abonelerimiz, kendi sağlıkları, genel sağlık bilgileri ve tıp bilimiyle ilgili merak ettikleri her türlü soruyu doktorlarına sorabilecekler. Servisimiz, teşhis öncesine yönelik tedbirleri ve tedavi tanımlandıktan sonrasına yönelik koruyucu önlemleri kapsıyor. Servis aboneleri, hastalık durumları dışında tıp literatüründe yer alan bilgilendirici genel sağlık ve hastalık bilgilerini 7 gün 24 saat boyunca alabilecekler. Ayrıca kampanyamıza başvuran ilk 3000 abonemiz, 1 ay boyunca üyelik ücreti de ödemeyecek ."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçtiğimiz yıllarda sağlık sektörünün "En Değerli Markası" seçilen Acıbadem Sağlık Grubu'nun misyon, vizyon ve kalite politikaları ekseninde, hastane dışı bütünleşik mobil sağlık hizmetlerini en üst seviyede vermeyi amaç edindiklerini belirten Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay , bireylere ve kurumlara, 100'ün üzerinde hekim, 300'den fazla çalışan ve mobil tıp teknolojisindeki en ileri donanımla hizmet verdiklerini söyledi.

Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri olarak misyonlarının, toplumun, hastane öncesi ve hastane sonrası ihtiyacı olabilecek her tür sağlık ihtiyacını, en az hastane kalitesinde kusursuz sağlamak olduğunu ifade eden Dr. Özgür Turgay; "Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun koşullarda topluma sunmak, bizim aynı zamanda sosyal sorumluluğa olan bakış açımızı da ortaya koyuyor. Türkiye'de ve dünyada acil sağlık hizmetlerinin gelişimini sürekli olarak izleyip, uluslararası kabul görmüş standartları, yöntem ve uygulamaları ülkemize getirmeyi, tıbbın gelişimine aktif olarak katkıda bulunmayı, sağlık hizmeti sunumunda, bugün burada da tanık olduğunuz gibi, yeni iş modelleri geliştirmeyi ve her zaman farklılık yaratacak yeniliklerle öncü ve örnek olmayı hedefliyoruz. Avea ile yaptığımız bu güzel ve yararlı işbirliği neticesinde, AloDoktorum Servisi kapsamındaki Avea aboneleri, kişisel sağlıkları, genel sağlık bilgileri ve tıp bilimiyle ilgili her şeyi konusunda uzman olan hekimlerimize sorabilecekler. Her zaman söylediğimiz gibi; Sağlığı Size Sizi Sağlığa Taşıyoruz" dedi.

Aylık 5TL olan AloDoktorum Servisi üyeliği kapsamında, sesli veya görüntülü yapılan görüşmeler dakikası 20 kuruş ile ücretlendiriliyor. Kampanya 6.04.2010– 2.05.2010 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılım için 9911 numarasına gönderilen ve servisten alınan SMS'ler ücretsiz olacak.

Kampanya ve Servis detaylarına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da bidünya Bilgi Servisleri altından erişilebiliyor.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alodoktorum, aveadan, hizmeti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Avea Evreka Proje Yarışması" Birincileri Güney Afrika'da Staj Yaptı Kızın1i Türk Telekom 0 30 Ekim 2012 22:37
Vodafone'dan Üniversiteliler İçin "Campuszone" Hizmeti Kızın1i Vodafone 0 30 Ekim 2012 22:04
Türkcell'in yeni hizmeti "eşcinCELL" CoCoRiCo Fotoğraf Kulübü 6 23 Temmuz 2005 18:49