IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 12:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galaxy Nexus Kampanyasi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kampanya 23 Şubat - 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Kampanyadan; Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal müşteriler cihaz ve servis bedelini 24 ay boyunca faturadan ödeme şeklinde yararlanabilirler. Bu koşulları, sağlayamayan müşteriler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Avea faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
Kampanya kapsamında müşteriler, ödeme şekillerini değiştiremez.
1000Dk, 1000 SMS,2GB internetli kampanyadan yararlanabilmek için hatta tanımlı tarifenin Cihaz tarifesine geçirilmesi gerekmektedir.Nexus kampanyasından yararlanıldığı sürece 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) olan tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansıtılmayacaktır. Tarife kullanım ücretleri aşağıdaki şekildedir. Bu ücretler aynı zamanda Nexus kampanyasından yararlananlar için paket aşım ücreti olarak da alınacaktır.
Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkılması halinde ya da taahhüt süresi bittikten sonra 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansımaya başlayacaktır.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce müşterilerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından "tahsilatına aracılık edilen tutarlar" kapsamında tahsil edilecektir.
24 ay taahhüt veren Avea abonelerine ayda 114 TL'ye(KDV ve ÖİV dahil)'ye Samsung Galaxy Nexus 24 ay boyunca her ay 4GB internet ile birlikte sunulacaktır. İnternet servis ücreti 15 TL, Samsung Galaxy Nexus cihaz ücreti 99 TL olarak faturaya yansıtılacaktır.
24 ay taahhüt veren Avea abonelerine ayda 149 TL'ye(KDV ve ÖİV dahil)'ye Samsung Galaxy Nexus 24 ay boyunca her ay heryöne 1000 DK + heryöne 1000 SMS + 2GB internet ile birlikte sunulacaktır. Ses, SMS ve İnternet servis ücreti 50 TL, Samsung Galaxy Nexus cihaz ücreti 99 TL olarak faturaya yansıtılacaktır.
Kampanya kapsamındaki anlaşmalı banka kredi kartları :Akbank Axess, City Axess, Garanti Bonus, TEB Bonus, Denizbank Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Yapı Kredi Worlcard, Vakıfbank Worldcard, TEB Worldcard, Anadolubank Worldcard, Albaraka Worldcard, Fortis, Milenyumbank wordkartları, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar.
Bir müşteri bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Uluslararası dolaşımda (roaming) kullanacağı her türlü veri (GPRS-EDGE-3N) kullanımına ilişkin ücretler Dünya Varmışi tarifesi üzerinden abonenin ilgili dönemde düzenlenecek faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Ek olarak 23 Şubat 2012 ile 31 Mayıs 2012 arasında Samsung Galaxy Nexus kampanyasından yararlanmış müşteriler 6464'e Nexus wifi yazıp göndermeleri durumunda 31 Kasım 2012 tarihine kadar sınırsız TTnet wifi servisinden yararlanma hakkı kazanacaklardır. ( Örneğin; Bir abone 23 Şubat 2012 tarihinde bu SMSi göndermişse 8 ay, 31 Mayıs 2012 tarihinde göndermişse bu hizmetten 6 ay boyunca ücretsiz yararlanma hakkında sahip olabilecektir.) 6464'e gönderilen SMS'ler 0.415TL olarak ücretlendirilecektir.
Samsung galaxy Nexus Kampanyasından(ses,sms,internet paketi içeren) (TTNet dahil GPOların hiçbiri), Samsung Galaxy Nexus İnternet Paketi(4GB internet paketi içeren) kampanyasından (Ttnet Mobil hariç) tüm avea müşterileri yararlanabilir.
Kampanyada 3.şahış kredi kartı da kullanılamaz.
Bireysel müşterilere ait bir TCK nosuna bağlı en fazla 2 GSM numarası kurumsal müşterilere ait vergi kimlik numarasına bağlı en fazla 3 GSM numarası kampandan faydalanabilir.
Sınırsız WiFi hizmeti, sadece TTNET WiFi servis noktalarında geçerlidir. TTNET WiFi servis noktalarına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilirsiniz.
Galaxy Nexus İnternet Paketi kampanya taahhütnamesi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Galaxy Nexus kampanya taahhütnamesi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy, kampanyasi, nexus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galaxy Nexus Tablet Nisan'da Geliyor Liaaa Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Şubat 2012 10:45
Samsung Galaxy Nexus Türkiye'de! Deep Samsung 0 24 Şubat 2012 19:08
Galaxy Nexus, Türkiye'ye geliyor! Deep Samsung 0 04 Şubat 2012 16:32
İşte Galaxy Nexus'un fiyatı! Deep Samsung 0 28 Kasım 2011 02:43
Galaxy Nexus hakkında her şey! Spy Samsung 1 22 Ekim 2011 19:17