IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07 Ağustos 2013, 17:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Acur Turşusu




Malzemeler
60 adet küçük acur
500 gram tuz
Az sirke

Yapılışı
Acurların uçlarını kesip bidona doldurun. Tuzu eritip üstlerine dökün. Sirkeyi de katın. Ağzını kapatın. 5 gün sonra tuzuna bakın. Azsa tuz ilave edin çoksa su ilave edin. 25 günde hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
acur, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acur Violent Sözlük 0 18 Mayıs 2013 20:08
Acur (Cucumis anguria) Kalemzede İslamiyet 0 12 Temmuz 2011 01:11
Firikli acur dolması (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:28
Acur - Acur Nedir - Acur Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 05 Ocak 2010 15:17
El Turşusu YapraK Turşular 0 28 Eylül 2009 16:50