IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2016, 11:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz




Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da bu haftaki elenen isim Mehmet Özyay oldu. Mehmet Özyay, Türkiye'ye dönmeden önce adada yaşananları ve elenmesi hakkındaki gerçekleri bir bir anlattı. Ayrıca eleme sonrası gündeme bomba gibi düşen Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz nasıl sonuçlanacak? şimdiden merak konusu oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tv8 ekranlarının sevilen Yarışma programı Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü. Acil durum konseyi toplantısında nasıl bir çözüm bulunacağı şimdiden merak konusu oldu. Haftanın elenen ismi Mehmet Özyay ise adadan veda etmeden önce önemli açıklamalarda bulundu. Survivor'da bu hafta ilk eleme adaylarından olan Tuğba Özay, SMS oylamasında birinci olunca adaylığı düştü ve birinci olan Tuğba Özay ile ikinci olan Ezgi Avcı birer isim söyledi. İlk eleme adaylarından olan Yunus Günçe'nin yanına aday olarak Tuğba Özay Mehmet'i, Ezgi Avcı ise Nagihan'ı çıkardı. SMS oylaması sonuçlarına göre en az oyu alan Mehmet adaya veda etti.


Survivor 2016'dan elenen son isim ünlüler takımına sonradan katılan Mehmet Özyay oldu. Adanın en enerjik isimlerinden biri olan Survivor Mehmet, adada yaşananları ve elenmesindeki nedeni ilk kez açıkladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'Burası Survivor burada sürekli kırgınlıklar' olur diyen Mehmet, Atakan'ın bir sözüne çok darıldığını da ilk kez açıkladı. Sık sık Atakan'ın ayak işlerine bakıyor iddialarına maruz kalan Mehmet, bu imalara çok bozulduğunu ortada asla böyle bir şeyin olmadığını üstüne basa basa söyledi.

İşte Mehmet'in elendikten sonraki ilk sözleri...

"Bugünkü konsey çok tuhaftı beklemezdim böyle bir şey. Ortada Yunus'la Tuğba vardı. Olaylar çok tuhaf gelişti. Burası Survivor bundan sonrada hayat devam eder.

10 hafta çok cabuk geçti. İlk zamanlar açlık çok zor geldi ama zamanla ona da alıştım. Keşke birleşme partisini görseydim. Survivor'da olduğum sürece çok şeyin değerini anladım. En başta yemeğin değerini anladım.

ATAKAN'A ÇOK DARILMIŞTIM

Açıkcasını söyleyeyim herkes birbirine burada darılır, kırılır ama hakını helal eder. Mesela ben Atakan'a çok darılmıştım. Bana 'Adadaki en zayıf isim sensin' demişti. Daha sonra Yılmaz ile Tuğba ile de kavga ettim. Survivor biter arkasından ne günlerdi deriz.

İlk başladığımda Survivor'da Oyun alamıyordum sonra başladım performansımı göstermeye ama kısmet değilmiş."

ZAFER VE SEMİH DİSKKALİFİYE OLACAK MI?

Survivor Adası'nda yaşanan tartışmanın ardından, Zafer ve Semih pazartesi günü yapılan ada konseyine katılmadılar. Acun Ilıcalı, Zafer ve Semih'in adada yaşanan bir olayın ardından konseye katılamadığını söyledi.

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da bu haftaki elenen isim Mehmet Özyay oldu. Mehmet Özyay, Türkiye'ye dönmeden önce adada yaşananları ve elenmesi hakkındaki gerçekleri bir bir anlattı. Ayrıca eleme sonrası gündeme bomba gibi düşen Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz nasıl sonuçlanacak? şimdiden merak konusu oldu.

ADADA ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANIYOR

Acun Ilıcalı, Semih ve Zafer arasında yaşanan olayın ardından adada acil durum konseyinin toplanacağını söyledi.Survivor 2016'da gönüllüler takımında büyük bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı sadece duyduğunu ve yaşanan olayı görmediğini, kamera kayıtlarını inceleyeceklerini ve buna göre karar vereceklerini söyledi. Dominik'te gönüllüler adası zaten başladığı günden bu yana çok gergindi ve her an olayların olmasına gebeydi. Survivor Semih diskalifiye edilecek mi? Survivor Zafer diskalifiye edilecek mi? sorularının cevabı yapılacak acil durum konseyinde bulacak.Gönüllüler takımının bu iki yarışmacısının Ada konseyinden hemen önce büyük bir tartışma yaşadıkları ve kavga ettikleri iddia edilirken Acun Ilıcalı durumu olmasını yaşanmasını hiç arzu etmediğimiz bir şeydi açıklamasını yaptı. Bu konseyde Semih Öztürk ve Zafer ayrı ayrı yerlerde tutulurken konseye katılmadılar. Olayların tam anlaşılması ve sonrasında kararın verilmesini bekleyecek olan yarışmacıların nasıl bir tartışma yaşadıkları, büyük bir kavga olup olmadığı, küfür vb. şeylerin olup olmadığı merak konusu oldu.

ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA YAPILMADI

Acun Medya ve prodüksiyondan şu ana kadar Survivor Semih ve Zafer arasında yaşanan olayla ilgili açıklama yapılmazken ada konseyi sırasında Acun Ilıcalı'nın olayın hiç istenmeyen bir olay olduğu, bir karar verileceği, yarışmacıların bir arada durmasının bile sakıncalı bulunduğu yönündeki açıklamaları herkesi merakta bıraktı. Adada büyük bir kavga yaşanıp yaşanmadığı kavgada herhangi bir yaralanma olup olmadığı da izleyicilerin merak ettiği konular arasında.

SEMİH ZAFER KAVGASI NEDİR? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;
-"Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil'.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acun ılıcalı, eleme, mehmet özyay, oyun, semih, survivor, survivor'da kim elendi, tuğba özay, tv8, yarışma, yarışma programı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile tanıdığımız Serenay Aktaş yeniden Survivor adasına gidiyor. AngeL Haber Arşivi 0 05 Şubat 2015 03:07