IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2007, 10:42   #1
Çevrimdışı
Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..


-- Sponsor Baglantı --


Merhaba Arkadaşlar Daha önce birçok Defa Vbullet Forum kurmuştum ama bu sefer bir türlü kuramadım Setup 2 ve 3. basamağında hep hata verdi.

hata Şu şekilde ;

2.basamaga geçtiğimde


PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Config file exists and is readable

setup 3 e geçtiğimde ise Şu hatayı veriyor;

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Attempting to attach to database
 
Error description
mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) C:\Domains\xxxxx.com\
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #0000BB">includes
/config.php' file. 

mysQl destegi yoktur diye tahmin ettim Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) şu hatadan dolayı ama Host aldığım firma Destek var dedi config.php CHMOD unu 777 yap dedi onuda yaptım ama yine olmadı DB kurulumdan veya config.php yi editlemede hata yapmıştırsınız diyebilirsiniz ama eminin onda hata yoktur Çünki birçok defa kurdum Vbullet forum

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
C:\Domains\xxxxx.com\
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #007700">\
upload\includes\class_core.php on line 273 

Bu satırıda arattım ;

$servername,
$port,
$username,
$password,
$usepconnect,
$configfile = '',
$charset = ''

Config.php te hata yapmadığımı düşünüyürorum MysQl desteği yoktur diye tahmin ediyorum.Ama Host aldığım firma MysQl desteği var diyo anlamadim gitti :S
Merhaba Arkadaşlar Daha önce birçok Defa Vbullet Forum kurmuştum ama bu sefer bir türlü kuramadım Setup 2 ve 3. basamağında hep hata verdi.

hata Şu şekilde ;

2.basamaga geçtiğimde


PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Config file exists and is readable

setup 3 e geçtiğimde ise Şu hatayı veriyor;

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Attempting to attach to database
 
Error description
mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) C:\Domains\xxxxx.com\
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #0000BB">includes
/config.php' file. 

mysQl destegi yoktur diye tahmin ettim Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) şu hatadan dolayı ama Host aldığım firma Destek var dedi config.php CHMOD unu 777 yap dedi onuda yaptım ama yine olmadı DB kurulumdan veya config.php yi editlemede hata yapmıştırsınız diyebilirsiniz ama eminin onda hata yoktur Çünki birçok defa kurdum Vbullet forum

PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
C:\Domains\xxxxx.com\
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
style="color: #007700">\
upload\includes\class_core.php on line 273 

Bu satırıda arattım ;

$servername,
$port,
$username,
$password,
$usepconnect,
$configfile = '',
$charset = ''

Config.php te hata yapmadığımı düşünüyürorum MysQl desteği yoktur diye tahmin ediyorum.Ama Host aldığım firma MysQl desteği var diyo anlamadim gitti :S
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Alt 19 Nisan 2007, 18:14   #2
Çevrimdışı
Cevap: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




db nin butun izinlerini cpanel veya plesk ne kullanıyorsan ordan ac

  Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Nisan 2007, 00:28   #3
Çevrimdışı
Cevap: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




sanırım localhost yerine başka birşey kullanılıyor onu araştır.

Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

  Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Nisan 2007, 16:51   #4
Çevrimdışı
Cevap: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




Onun Msn'i
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'dur EkleyebiLirsin..Ben Kendisine Söylerim..

  Alıntı ile Cevapla

Alt 21 Nisan 2007, 16:20   #5
Çevrimdışı
Yanıt: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




bende buna benzer bi sorun yaşamıştım hata config.php yi editlerken mysql isim de hata yapmıştım sorun oradadır büyük ihtimalle.

  Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Nisan 2007, 18:36   #6
Çevrimdışı
Cevap: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




Veritabanına gir ve localhost'ta mı yoksa başka bir IP üzerinde mi çalıştığına bak. Eğer başka bir yerde barındırılıyorsa, config.php'de localhost yazdığın yeri değiştir.

  Alıntı ile Cevapla

Alt 30 Nisan 2007, 18:58   #7
Çevrimdışı
Cevap: Vbullet Kurulumda hata içinden Çıkamadım..




Sorun HallolmuŞtur..Abim Şuaralar Internete Giremediğinden Yazamadı Onun Yerine Ben Yazıyorum..iLgiLenenLere TşkLeR..

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cikamadim, hata, icinden, kurulumda, vbullet

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurulumda Hata Korkut IRCServices 5 12 Eylül 2012 02:04
kurulumda hata 599 Unreal IRCd 3 21 Eylül 2011 13:32
eggdrop kurulumda hata !... g3z3g3n Eggdrop, NeoStats, BNC 2 05 Mayıs 2010 00:43
Unreal kurulumda hata Alacam2 Unreal IRCd 1 28 Mayıs 2009 10:17
ircservices kurulumda hata sevgisiiz Servisler 1 15 Temmuz 2006 20:29