IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2022, 18:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meliha: Hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz




Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımımızda smaçör Meliha İsmailoğlu, hazırlık sürecini Türkiye Voleybol Federasyonu’nun internet sitesine değerlendirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Voleybol Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımımızda smaçör Meliha İsmailoğlu, hazırlık sürecini Türkiye Voleybol Federasyonu’nun internet sitesine değerlendirdi.

Milli voleybolcu değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Yoğun bir kamp sürecindeyiz. Hazırlıklarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası 4 yılda bir kez düzenlenen oldukça zorlu bir turnuva. Geçtiğimiz haftalarda önce Fransa ardından Amerika ile ikili kamplar gerçekleştirdik. Her iki kampımızın da bizim açımızdan verimli geçtiğini düşünüyorum. Özellikle dünya 1 numarası ve son Olimpiyat şampiyonu ABD ile hazırlık karşılaşmaları oynamamız bizim için önemliydi.

Eksiklerimizi ve artılarımızı görme fırsatı yakaladık. Pazar günü de İtalya’ya giderek orada hazırlık turnuvasına katılacağız. Avrupa’nın önde gelen takımlarından İtalya, Sırbistan ve Polonya ile karşılaşacağız.

Oynayacağımız bu karşılaşmalar, Dünya Şampiyonası öncesinde son durumumuzu görmemiz açısından büyük önem taşıyor. Dünya Şampiyonası’ndaki grubumuzda ise birçok farklı takım ile karşı karşıya geleceğiz. İlk maçımızı da Asya temsilcisi Tayland ile oynayacağız. Avrupa ekolüne göre biraz farklı sisteme sahip takım. Milletler Ligi’nde karşılaştığımız için yakından tanıyoruz. O karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, ilk maçımızdan galibiyetle ayrılarak güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

Voleybolx

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekte 'sırt dekoltesi' tartışması 'bıyık' tartışmasına dönüşerek tüm hızıyla devam Asimavi IF Ekstra 5 07 Eylül 2020 21:28
Her maç kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz Ecrin Voleybol 0 21 Kasım 2015 14:11
Ulaşılabilirlik Bilgilendirme Toplantıları Tüm Hızıyla Devam Ediyor Liaaa Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon 0 12 Haziran 2012 02:43