IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2016, 20:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2015: Windows 10—Şimdiye kadarki en iyi Windows




Windows 10 2015 yılı başlarında geliyor, ancak tek seferde gelmiyor. Microsoft, Windows Insider Programı aracılığıyla işletim sisteminin ilk sürümlerini meraklılarının kullanımına sunarak, müşterileri Windows 10'un gelişimine ve geleceğine katkıda bulunmaya davet ediyor. Dünya genelindeki cihazlar arasında oldukça iyi bir bağlantı var ve benzersiz hızlarda içerik paylaşımı yapılabiliyor. Windows 10 da bu işbirliğini sorunsuz ve harika bir hale getiriyor.

Windows Insider Programı Windows 10'u harika bir hale getirmekte önemli bir rol oynuyor. Insider'lar önizleme sürümlerini keşfederek geri bildirimde bulunuyor ve bu sayede Microsoft, Windows'u her gün kullanan müşterilerden doğrudan geri bildirim alarak çözümler geliştirebiliyor.

Farklı bir bakış açısı

Bir Windows yükseltmesi ilk kez müşterilere ücretsiz olarak sunuluyor. Piyasaya sürülmesinden sonra yalnızca bir ay içinde 75 milyon cihaz Windows 10 çalıştırıyor. Microsoft, 2018 yılına kadar Windows 10'un bir milyar cihaza yüklenmesini umuyor.

İşletim sistemi ikonik Başlat menüsüne odaklanarak ve buradan sezgisel bir deneyim oluşturarak geliştirilmiş bir Windows arabirimi sunuyor. Windows 10 hiç olmadığı kadar etkileşimli ve ulaşılabilir bir Microsoft bakış açısı sunuyor. Microsoft'un ilk dijital kişisel asistanı Cortana, Windows 8.1 telefonlarda başarılı bir performansın ardından bilgisayarlarda ilk kez Windows 10 ile sunuluyor. Etkileşim kurduğu herkesin davranış ve tercihlerini öğrenen Cortana, Windows bilgisayarlar, tabletler ve telefonlarda kişisel bir deneyim oluşturur. Akıllı ve zeki Cortana, daha kişisel bir Windows yolculuğunda geleceğe yönelik büyük bir adım.

Windows 10 ayrıca, hizmet olarak Windows'u da sunuyor. Uzun zaman dilimlerine yayılan büyük sürümler yerine, daha sık ve otomatik geliştirmelere yöneliyor. Windows 10 insan yaşamını sürekli bir şekilde ilerletmeyi ve geliştirmeyi hedefliyor.

Meraklılara bilgiler: Cortana, piyasaya sürüldüğü tarih itibarıyla altı dili destekliyor. Her bir dile özel yerel yazar ekibi sayesinde, Cortana'nın kişiliğinin ve esprilerinin değişik kültürlerde doğru yansıtılması sağlanıyor.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cihaz, gelişim, program


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1998–2000: Windows 98, Windows 2000, Windows Me: Windows, iş ve oyun için evrim geçiriyor Burce Windows 0 27 Şubat 2016 18:37
Şimdiye kadarki en ince Surface 3 tanıtıldı! Deep Diğer Tabletler 0 01 Nisan 2015 12:41