IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2014, 17:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Agents of S.H.I.E.L.D. 2×08 | İnceleme







Merhaba Agents of S.H.I.E.L.D hayranları , 2.sezonun 8.bölümü olan The Things We Bury bölümünün incelemesiyle karşınızdayım arkadaşlar

Bölümün ön incelemesini yapacak olursam gerçekten 2 sezondur merak edilen çoğu sorunun cevabını aldığımız bir bölümdü. Ve flashbacklerle Peggy Carter’ıda bi kaç sahnede görmüş olduk.Ama asıl önemli olaysa Coulson’ın sonunda kendine neler olduğunu ögrenmesi mi ? yoksa Skye’ın annesinin kim olduğunu ögrenmesi mi ? yoksa Daniel Whitehall’in neden yaşlanmadığını öğrenmemiz mi ? gerçekten karar veremedim. Bu benim gözümde gerçekten güzel bir bölüm bizleri bekliyor demektir.

Sizi daha fazla meraklandırmadan bölüm incelememize geçecek olursak. Ward’ın abisine teslim edilirken kaçtığını ve abisini aradığını biliyoruz. Yeni bölümdeyse Ward’ın sonunda beklediği büyük karşılaşma gerçekleşiyor ve abisini küçükken kardeşine işkence yapmaya zorladığı kuyunun kenarına götürüyor. Tabi ki de ilk başta her kesin düşündüğü Ward’ın tek istediği şeyin abisinin suçu itiraf etmesi olsa da aslında bölüm sonunda (benim içinde küçücükte olsa bir iyilik parçası olduğuna inandığım ama yanıldığım) Ward, bütün ailesini öldürüp bütün tahminlerimizin yanından bile geçmeyen bu hareketiyle bizi gerçekten şaşırtıyor.

Peggy Carter’lı sahneler yeni çıkacak olan Agent Carter serisinin mini gösterimi gibiydi. Ve gerçekten MARVEL bu konuda da iyi iş yapmış gibi görünüyor. Belkide Agent Carter serisinide size ileride bi ön inceleme yazısıyla anlatırız. Neyse efendim aslında Skye’ında söylediği gibi herşey birbiriyle bağlantılıymış. Daniel Whitemall aslında 44 yıllık bir hapis hayatından çıktıktan sonra tekrardan gençleşmesine neden olan şey Skye’ın annesinin vücudundan aldığı organlarmış. Açıkçası hala tam olarak oturmamış sahneler var. İleri ki bölümlerde bunları çözeceğimize eminim. Ayrıca Daniel Whitemall, Ward, Skye’ın Babasından oluşan yeni kötüler ekibimiz gerçekten de ekibimizin başını ağrıtacak gibi görünüyor. Ward ve The Doctor, Skye korumak için Daniel’ın ekibine girmiş olabilirler de neyse efendim ilerleyen bölümlerde görüşmek üzere.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2×08, agents, agents of, s.h.i.e.l.d, shield, the things, we bury, İnceleme, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Battlefiled 4: İNCELEME yaSmin Bilgisayar Oyunları 3 07 Eylül 2014 19:25
ÖN İNCELEME: HTC One (M8) SucLu Cep Telefonlar 0 26 Mart 2014 18:49
İNCELEME: HTC One SV! Zen Cep Telefonlar 0 26 Mart 2013 22:03
İnceleme SLyther Otomobil Haberleri 0 24 Şubat 2013 11:27
Agents Botlar için TcL SaCiT TCL Scriptler 9 27 Kasım 2008 13:29