IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Ocak 2010, 17:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tereyağlı Havuç Garnitürü




Havuçların dış kabukları temizlenir arzu edilen şekilde kesilir. Bir kap içinde bolca suda beş dakika kaynadıktan sonra süzülür tekrar su eklenir bir miktar tuz tereyağı ilave edilerek pişirilir. Ateşten aldığımız zaman suyu kalmamış olmalıdır. Arzu edilen etler yanına konur.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
garnituru, garnitürü, havuc, tereyağlı, tereyagli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havuç suyu unutkanlığa birebir, Havuç Suyunun Faydaları Violent Sağlık Köşesi 0 09 Şubat 2014 15:57
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası Liaaa Sağlıklı Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2012 15:08
Biberli Patates Garnitürü YapraK Yemek Tarifleri 0 11 Ocak 2010 17:23
Cevizli Kabak Garnitürü YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:15
Marullu Bezelye Garnitürü YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:04