16 Mart 2010, 21:28 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabak Bayıldısı MALZEMELER: 1 Kilo Kabak 2 Adet Domates 4 Adet Soğan 1 Demet Maydanoz 1-2 Diş Sarımsak 1,5 Çay Bardağı Zeytinyağı HAZIRLANIŞI: Kabaklar enine patlıcan kızartması gibi kesilir,imambayıldı içi hazırlanır.(Soğanlar salata soğanı tarzında kesilir.Tuz,karabiber,domatesler ufak ufak doğranır,maydanoz kıyılır,sarımsaklar ayrılır.)İki kulplu bir tencerede bir kat kabak bir kat harç koyarak su ve zeytinyağ ilave edilerek ağır ağır pişirilir.Servis tabağına alınıp üzeri maydanoz ile süslenir ve soğuyunca servis yapılır. | |
|
Etiketler |
bayildisi, bayıldısı, kabak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabak Kemane - Kabak Kemane Hakkında Bilgi | xena | Müzik Dünyası | 3 | 14 Mayıs 2014 22:59 |
Kabak beğendi | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2014 21:21 |
Zeytinyağlı Kabak | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:38 |
Kabak Cips | Liaaa | Salatalar Mezeler | 0 | 30 Ekim 2012 12:07 |