IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03 Şubat 2012, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İç Baklalı Enginar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

5 adet enginar
yarım kg iç bakla
2 soğan
1 su bardağı zeytinyağı
1 limon
1 kesme şeker
1 demet dereotu
Tuz

Yapılışı

Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin. Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın. Tuz, şeker ve yarım limon sıkın., üstünü örtecek kadar su koyun.

Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın.

Yarı pişince iç baklaları ekleyin. Tamamen pişince ateşten alın. Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin.


Konu N999 tarafından (06 Şubat 2012 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
enginar, Üç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Baklalı Enginar Dolması YaRen Dolma ve Sarmalar 0 19 Temmuz 2019 13:24
Baklalı ve renkli biberli enginar Violent Zeytinyağlılar 0 10 Haziran 2013 20:08
Zeytinyağlı İç Baklalı Enginar YapraK Zeytinyağlılar 1 04 Temmuz 2012 16:20
Zeytinyağlı Baklalı Enginar Dolması YapraK Dolma ve Sarmalar 0 25 Aralık 2009 21:31
Zeytinyağlı Baklalı Enginar YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 00:38