22 Ağustos 2013, 17:30 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Baklanın Kararmaması İçin Püf Noktası Baklayı pişirirken, renginin siyahlaşmasını engellemek için derin bir kaba 1-2 çorba kaşığı un ve yarım limon suyu sıkrak güzelce karıştırın. Ayıklamış olduğnuz baklaları bu karışımın içerisine atın ve pişireceğiniz vakit süzerek tencereye koyun. Bu uygulama ile pişireceğiniz baklalar rengini kaybetmeyecektir. Eğer bu işlemi yapmayı tercih etmiyorsanız yemeğiniz pişerken tencereye ilave edeceğiniz limon suyu yada tuzu rengin değişmesini önleyecektir.Bir kilogram bakla için yarım limon suyu ve 1 çay kaşığı limon tuzu kullanabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
baklanın, kararmaması, noktası, püf, İçin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Ev İçin 49 Püf Noktası" Günlük Hayatta Bizlere Kolaylıklar | Zen | Kişisel Gelişim | 0 | 23 Kasım 2012 23:02 |
Ütü Yapmanın 8 Püf Noktası | Sevda | Aile Evlilik ve Çocuklar | 0 | 15 Mart 2012 14:58 |
Saç yıkamanın 8 püf noktası | Ruj | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 28 Kasım 2011 18:02 |
Arşimet Noktası | Kalemzede | Felsefe | 0 | 23 Eylül 2011 01:57 |
Pegasus'un 26'ncı dış hat noktası | Chelt | Havacılık Haberleri | 0 | 30 Mart 2011 18:35 |