IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 22 Ağustos 2013, 17:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baklanın Kararmaması İçin Püf Noktası




Baklayı pişirirken, renginin siyahlaşmasını engellemek için derin bir kaba 1-2 çorba kaşığı un ve yarım limon suyu sıkrak güzelce karıştırın. Ayıklamış olduğnuz baklaları bu karışımın içerisine atın ve pişireceğiniz vakit süzerek tencereye koyun. Bu uygulama ile pişireceğiniz baklalar rengini kaybetmeyecektir. Eğer bu işlemi yapmayı tercih etmiyorsanız yemeğiniz pişerken tencereye ilave edeceğiniz limon suyu yada tuzu rengin değişmesini önleyecektir.Bir kilogram bakla için yarım limon suyu ve 1 çay kaşığı limon tuzu kullanabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
baklanın, kararmaması, noktası, püf, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Ev İçin 49 Püf Noktası" Günlük Hayatta Bizlere Kolaylıklar Zen Kişisel Gelişim 0 23 Kasım 2012 23:02
Ütü Yapmanın 8 Püf Noktası Sevda Aile Evlilik ve Çocuklar 0 15 Mart 2012 14:58
Saç yıkamanın 8 püf noktası Ruj Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Kasım 2011 18:02
Arşimet Noktası Kalemzede Felsefe 0 23 Eylül 2011 01:57
Pegasus'un 26'ncı dış hat noktası Chelt Havacılık Haberleri 0 30 Mart 2011 18:35