21 Nisan 2022, 19:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Reçel Kıvamında Pişmedi İse Reçel ya da marmelatı pişirdiniz. Ancak soğuduktan sonra çok sulu olduğunu farkkettiniz. Endişelenmeyin, çaresi var. Reçeli tekrar ateşe koyun. İçine dilimlenmiş bir elma ilave ederek koyulaşana dek pişirin. Eğer soğuduktan sonra ağdalaşmışsa bir limon ya da portakal suyu ilave ederek tahta bir kaşıkla devamlı karıştırmak suretiyle birkaç dakika pişirin. Kıvamında piştiğini kontrol etmek için reçelin içine temiz bir tahta kaşık batırıp çıkarın ve bir tabağın üzerine önce yatay sonra dikey olarak tutun. Eğer kaşığın üzerindeki reçelin hepsi birlikte tabağa akarsa ve yayılmazsa kıvamında pişmiş demektir. Veya bir kaşık reçeli soğuk bir tabağa dökün. Döker dökmez üzerinde sert bir tabaka oluşursa pişmiş demektir.
__________________ Sanalı Bıraktım | |
|
Etiketler |
reçel kıvamında pişmedi ise |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tam Kıvamında İçli Köfte Tarifi | yeSa | İF'den Özgün Tarifler | 0 | 30 Mart 2020 18:53 |
Alice in Wonderland kıvamında Karaköy Junk | Burce | Antikacı | 4 | 30 Aralık 2017 14:07 |
Kalbi kulak memesi kıvamında bir beşer | Lcia | Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? | 19 | 26 Eylül 2014 01:19 |
Öpücük Kıvamında - Mehtap Şafak | xena | Ne Okumalıyım? | 0 | 31 Aralık 2012 19:57 |
Limon Reçel Tarifleri. / 2 - Farklı, Limon Reçel Tarifi. | Sevda | Reçel Tarifleri | 3 | 23 Ekim 2011 13:31 |