IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mart 2016, 14:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşkıya Dünya dizisi yine zirvede!




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. son bölümde heyecan doruktaydı. Hızır ile Meryem boşandı! Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler yaşandı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölüm ile ekrana geldi. Ekranlarda yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerdeki başarısıyla zirvedeki yerini koruyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile izleyenleri yine ekranlara kilitledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. yeni bölümünde; Boşanma konusunda direten Meryem'in karşısında Hızır'ın sabrı tükenir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 25. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. yeni bölümünde; Boşanma konusunda direten Meryem'in karşısında Hızır'ın sabrı tükenir. Meryem çocuklarını da alıp gitmek ister fakat Hızır engeline takılır. Yalnız girdiği evden yalnız çıkacaktır. Amacı ailesini bölmeye çalışmanın aksine bir arada tutmak iken elinde bavuluyla kalakalır. Nazlı ise oğlunun sünneti bahanesiyle ailenin yakın çevresini evinde ağırlayarak insanlara kendini kabullendirme gayesine neredeyse ulaşır. Tüm ailenin yıkılmasına sebep olan ayrılık Nazlı’nın elini kuvvetlendirecek midir?

İlker, Viktor’un planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaşmıştır. Şüphelerinden emin olmak adına Ünal Kaplan'dan toplantı talep eder; fakat ticaret yapmak yerine sadece birbirinin arkasından iş çevirenlerin olduğu masada hiç ummadığı bir tavırla karşılaşacaktır…
EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Masanın liderliğinden vazgeçmiş olmasına rağmen Hızır Çakırbeyli'nin başı beladan kurtulmaz. Ateş bu kez ailenin tam kalbine düşer ve felaketler zincirinin son kurbanı Ömer olur. Viktor yaptığı hain planıyla masum insanların hayatını tehlikeye atarak sınırları aşmıştır. Eylemlerini Ünal Kaplan'ın masasından seçtiği tetikçileri üzerinden gerçekleştirir. Fakat Hızır bombacıyı ele geçirecek ve Viktor'un paralı askerlerine yaklaşmayı başaracaktır. Oğlunun hayatına kastedenler ne pahasına olursa olsun bulunmalıdır. Peki tüm bu yaşananlar aileyi bir arada tutmaya yetecek midir?

Nazlı başı beladan kurtulmayan bu aileye dahil olma niyetinde değildir. Her ne kadar Hızır'ı elinde tutma gayesinde de olsa aklından evlenme fikri geçmez. Meryem kadar güçlü bir kadın olmayı Hızır'la evlenmeden elde etme arzusundadır. Meryem boşanarak gücünü, Nazlı ise evlenmeden varlığını ispat edebilme konusunda kararlıdır
...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atv, deniz çakır, dizi, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 25 bölüm, oktay kaynarca, yeni bölüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşkıya Dünya dizisi yine nefes kesecek! Seth Yerli Diziler 0 14 Şubat 2016 12:02
Eşkıya Dünya yine zirvede! Seth Yerli Diziler 0 20 Ocak 2016 11:24