![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cadi (artvin) Tarifi Yeterince tuzla karıştırılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu, orta kararda kaynar suyla birlikte kaşıkla veya elle iyice yoğrulur. Kaynar su, Čadi’ye hem lezzet hem de kıvam verir. Yoğrulan hamur pileki'ye düzgün bir şekilde yerleştirilir ve piştikten sonra bölünebilmesi için orta büyüklükte dilimlenir. Daha sonra pilekinin diğer parçası ile üstü kapatılır. Altlı, üstlü olarak kızarana kadar pişirilir. Not: Cadi; Gürcüce, Mısır ekmeği.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
artvin, cadi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
zSohbetFm DJ-CaDI YAYINDA.... | PiSkOlOg | Yayındaki DJ'ler | 2 | 20 Kasım 2022 14:23 |
CADI FINDIĞI | Sarya | Alternatif Tıp | 0 | 09 Ağustos 2021 17:39 |
KadinLar ''Cadi''Midir..? | Süslü | Ah Kadınlar | 0 | 13 Ekim 2008 16:51 |