IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 27 Ekim 2010, 18:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tavşan içi (giresun)




Malzemeler
sacta pişirilmiş ve eriştelik kesilmiş yufka
1 adet haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 çorba kaşığı tereyağı,

Hazırlanışı
Eriştelik kesilmiş yufkalar büyükçe bir kaba alınır.üzerine lokmalık dilimlere ayrılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etleri dizilir daha sonra tereyağı tavada eritilerek üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ta eklenip bir taşım kaynatılır bu karışım yufka ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine dökülüp hemen servis yapılır.eğer kuru yer kaldıysa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyundan ilave edilebilir.

Not: Bu tarifin adı her ne kadar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi olsada[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la yapılan Giresun Çamoluk yöresine ait çok güzel yöresel bir yemektir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
giresun, ici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Tavşan Başka Tavşan! NarÇiçeği Evcil Hayvanlar 0 04 Temmuz 2016 23:41
Giresun Pidesi - Giresun Pidesi Tarifi Liaaa Hamur İşleri 0 04 Temmuz 2012 15:30
Bayağı Tavşan Özellikleri - Bayağı Tavşan Resimleri Liaaa Hayvanlar Alemi 0 02 Temmuz 2012 02:17