25 Ocak 2011, 00:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ezme lahana (trabzon) Malzeme Kara Lahana İçyağı Mısır unu Tuz. Yapılışı Lahanayı yıkayın ince ince doğradıktan sonra suda haşlanır. Pişen lahananın suyunu döküp, tekrar suyun içine konur ve içine içyağı ve tuz ilave edilip pişirilir, piştikten sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu lahana ezeceği ile ezilir. Tekrar 10 dk. pişirilip geri alınır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ezme, lahana, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yalancı Lahana Dolması ( Lahana Yemeği , Kapuska , Yalancı Dolma ) | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:28 |
Lahana yemeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:59 |
Ezme lahana (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:58 |
Ördekleri Ezme | alii-zerbeststill | Fıkra | 0 | 14 Nisan 2008 06:25 |