28 Eylül 2009, 02:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yumurtalı Kabak Kalye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler • Yeşil kabak 6 orta boy • Domates 1 küçük boy • Soğan 1 orta boy • Sıvı yağ 5 yemek kaşığı • Yumurta 4 adet • Tuz 2 tatlı kaşığı • Kara biber 1/4 tatlı kaşığı Tarif Kabak ve domatesi yıkâ, soğanı soy, yıka, ince ince doğra. Yağ, soğan ve tuzu tencereye koy, kapağı kapat, kısık ateşte, ara sıra karıştırarak, 4-5 dakika öldür. Kabakların saplarını kes, boyuna dört parçaya bölüp, 2 santimetre kalınlıkta doğra. Domatesi yarım santimetreküp irilikte, kuşbaşı doğrayıp soğana ekle, birkaç kez çevir, kabakları koy, karıştır, yumuşayıp, suyunu çekinceye kadar yaklaşık 50 dakika pişir. Yumurtaları yıka, ayrı bir kaba, teker teker kırarak tazeliğini kontrol ettikten sonra çırpıp, kabakların üzerine yay, kara biberi serp, kapağı kapat, kısık ateşte 5 dakika daha pişir. | |
|
Etiketler |
kabak, kalye, yumurtali, yumurtalı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kabak Çırtması (Yumurtalı) | Burce | Yumurta Yemekleri | 0 | 08 Haziran 2014 16:33 |
Kabak Kemane - Kabak Kemane Hakkında Bilgi | xena | Müzik Dünyası | 3 | 14 Mayıs 2014 22:59 |
Yumurtalı Kabak (120 Kalori) | oneofgirl | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 20:22 |
Yumurtalı Sos | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 05:03 |