22 Mart 2009, 00:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Domatesli Barbunya Zeytinyağlı Domatesli Barbunya Malzemeler: 2 su bardağı kuru barbunya 2 adet domates 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı şeker 1,5 çay bardağı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı su Hazırlanışı: Barbunya akşamdan ıslatılır. Ertesi günü haşlanır. Tencereye zeytinyağı ve ince kıyılmış soğan konur. Pembeleşince dövülmüş sarımsak, şeker, rende domates, tuz eklenir. Domates salçamsı kıvam alana dek pişirilir. Üzerine haşlanmış barbunya eklenir. Su katılır. Kaynama noktasına gelince kısılır, 10 dakika daha pişirilir. Ilık ya da soğuk olarak, limon eşliğnde sofraya getirilir. Afiyet olsun.. Alıntı. | |
|
Etiketler |
barbunya, domatesli, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Domatesli Barbunya | Liaaa | Deniz Ürünleri | 1 | 01 Eylül 2014 16:22 |
Zeytinyağlı Barbunya Konservesi | YapraK | Turşular | 0 | 11 Ocak 2010 16:40 |
Zeytinyağlı Barbunya | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:15 |