11 Ocak 2010, 17:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytinyağlı Arapsaçı MALZEMELER: 1 kg arapsaçı, 2 adet kuru soğan, 1 çay bardağı zeytinyağı, ½ limonun suyu(bir tane limon kullandım bol ekşili nefis oldu), 1 tutam tuz, 2 su bardağı su. YAPILIŞI: Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün. Tencereye yerleştirin. İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin. | |
|
Etiketler |
arapsaci, arapsaçı, zeytinyağlı, zeytinyagli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İstanbul arapsaçı . | LeyLa | Haber Arşivi | 0 | 04 Kasım 2011 17:31 |
Arapsaçı (izmir) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Aralık 2010 21:10 |
Saçlar 'Arapsaçı' Olmasın | Heidi | Saç Modelleri ve Bakımı | 1 | 14 Haziran 2008 20:11 |