IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Ocak 2010, 17:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Arapsaçı




MALZEMELER:


1 kg arapsaçı,
2 adet kuru soğan,
1 çay bardağı zeytinyağı,
½ limonun suyu(bir tane limon kullandım bol ekşili nefis oldu),
1 tutam tuz,
2 su bardağı su.

YAPILIŞI:

Arapsaçını ayıklayıp yıkayın ve ikiye bölün.
Tencereye yerleştirin.
İnce doğranmış soğan, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve suyu ekleyerek pişirmeye bırakın.
Kaynadıktan sonra kısık ateşte 30-40 dakika pişirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arapsaci, arapsaçı, zeytinyağlı, zeytinyagli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul arapsaçı . LeyLa Haber Arşivi 0 04 Kasım 2011 17:31
Arapsaçı (izmir) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Aralık 2010 21:10
Saçlar 'Arapsaçı' Olmasın Heidi Saç Modelleri ve Bakımı 1 14 Haziran 2008 20:11