IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By dreamy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2018, 07:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nisan Ayında yay Burcunda Neler Oluyor?




NİSAN ayında sizleri neler bekliyor?

1-8 Nisan arasında, yeni biriyle tanışanlar lütfen bu kişiyi iyi gözlemleyin. Yeni ayrılmış olanlar yine bir araya gelme ihtimaliniz var. İyi düşünün. Çocuk sahibi olmak isteyenler, kontrollerinizi yaptırın ve maddi açıdan durumunuza bakın. Harcamalara dikkat ediniz. 15 Nisanda fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. 16 Nisan tarihi, aşkın cinsellik yönünü besler, ateşlendirir, canlandırır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda yeni kararlar verilir. Sizler için, aktif bir zamanı işaret eder. Hakkınız olanı almanız, rakiplerinizin önüne geçmeniz kolaydır. 20 Nisan tarihinde, maddi güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu bir iş ortamında çalışalım, sigortalı çalışıyor muyuz, iş güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Bunlar üzerinde duracağız. Ay sonuna kadar, ailevi, parasal, sağlıklı yaşamla ilgili konulara ağırlık vereceğiz. Nasıl düzene kavuşturulur, nasıl iyileştirilir ve nasıl kazanç ve güvence elde edilir bunlara bakacağız.

1-8 NİSAN HAFTASI

Sevgili Yaylar, 1-8 Nisan haftası, Merkür geri hareketi ve önemli görünümlere ev sahipliği yapıyor. Zihnimizde aşkın tanımını yeniden yapıyoruz. Aşk nedir, bir ilişki nasıl olmalıdır, hayatın anlam bütünlüğü içinde bizim için aşkın önemi ne kadardır? Belki de yıllanan ilişkiniz bir heyecana ihtiyaç duyuyor. Bu heyecanı yeniden yaratmazsak bir kısır döngü içinde dolanıp duracağız. Şimdi biraz geçmişe bakacağız, bizi neler bir araya getirmişti bunların hangisi kaldı hangisi artık yok. Sinirlenerek değil, bilakis içe yönelip süzgeçten geçireceğiz. Bu geri hareket, bilinçli ele alınırsa, eski düzene yeni bir gözle bakılarak, bir şeyleri onarmamızı sağlayabilir. Yeni biriyle tanışanlar sizler de, bu kişiyi iyi gözlemleyin. Yeni ayrılmış olanlar yine bir araya gelme ihtimaliniz var. İyi düşünün. Çocuk sahibi olmak isteyenler, kontrollerinizi yaptırın ve maddi açıdan durumunuza bakın. Sonuçta bu yavrunun geleceği önemli. Bir başka önemli husus, şu andaki mevcut para durumu, pek öyle bütçemizi aşmamıza izin vermeyecek. Çünkü ödenecekler, zorunlu ihtiyaçlar derken, tedbirsiz davranmamız yanlış olur. Hele elimize kalana bakalım. Ondan sonrası kolay. Çocukları olanlar, bu hafta paraya ihtiyaç artabilir. Biraz önce değindiğim gibi zorunlu olanlara öncelik tanımalıyız. Eğer çok acilse, tabii ki halledilmelidir. Ancak aklına eseni yaptırmak isteyen çocuğunuzla durumu konuşmanız iyi olur.

9-15 NİSAN HAFTASI

15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Koç burcunda düz ilerleyecek Merkür, bekar Yay'lar için yeni tanışmaları simgeler. İletişim anlamında fikirlerinizi gayet cesur şekilde öne sürebilirsiniz. Bu haliniz yeni tanışmalarda partner üzerinde epeyce etkili olur. Ancak bir problem varsa, biraz lafımızı bilmemizde yarar var.

16-22 NİSAN HAFTASI

Sevgili Yaylar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, sizin bir proje üzerinde çalışmanız, onu herkesin beğenmesini sağlayacak şekilde düzenlemeniz, sunmanız yönünde olumludur. Belki de daha önce başlamıştınız veya üzerinde düşünmüştünüz. Ancak yavaşlamıştınız. Şimdi hızlanma vaktidir. Eksikleri tamamlanır ve ne zaman sunulacağına karar verilir. Bu Yeniay, aşkta cinselliği ateşlendirir, canlandırır. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda yeni kararlar verilir. Sizler için, aktif bir zamanı işaret eder. Hakkınız olanı almanız, rakiplerinizin önüne geçmeniz kolaydır. Mars-Oğlak burcunda ilerlediği için bu Yeniayda maddi konularda daha dikkatli oluruz. İşimize önem veririz, risk faktörünü göz önüne alarak hareket ederiz. Merkür geri hareketi sonlandığı için sizler bu Yeniayda aşkta karar veremediğiniz, belki de kafanıza uymayan ilişki meselelerine çözüm getirirsiniz. Ayrıldığınız sevgiliniz sizi arayabilir, sizin de aynı şekilde onu arzuyla istemeniz mümkündür.

20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlığımız, çalışma hayatımız ve maddi konulardaki güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu bir iş ortamında çalışalım, insanlara yardımcı olalım ancak karşılığını da alalım. İş ortamımızdaki ilişkilerimizden, işimizin şartlarına kadar olan duruma bakacağız. Sigortalı çalışıyor muyuz, iş güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Ücretlendirmeden memnun muyuz? İşimizde ehil miyiz, geleceğimiz teminat altında mı? Sorularına cevap arayacağız bir dönemdeyiz.

23-30 NİSAN HAFTASI

24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Aktif kararlar vermemiz, hemen bir ilişkiye adım atmamız, mevcut ilişkimizden memnunsak, iletişimsel bir problem çıkmaz. Benim size tavsiyem hangi konuda olursa olsun, umut vaat edene, kendinizi güvende hissetmenize sağlayan işlere, ilişkilere yönelmek en doğrusudur. Maddi ve manevi anlamda artı ve eksilerini göz önüne alarak hareket edersek, çelişkiler yaşamadan doğru yönde ilerleyebiliriz.

Sevgili Yaylar, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sizi kısıtlayan, dış dünyadan izole eden her şeye karşı güçlü olma hırsı verir. Ancak bu güç ve hırs arzusu bazen olmayacak işlere, gizli ve saklı riskli yollara sizi yöneltmesin. Jüpiterin-Akrep burcundaki geri hareketi, bazen insana öyle hırs verir ki, sırf kazanmak adına yanlışlara sürükler. Tabii ki her Yay burcu böyle bir yola girmeyecektir. Kimi Yaylar bu Dolunayda güce kavuşmak amaçlı yararlı ve başkalarına destek olucu rehberliğe yönelirler. Doğru tercihler için derinlikli gözden geçirmelerde bulunur, içsel anlamda kendini arındırır, yeniler, gücünü kanıtlamak için çalışır, araştırır, çabalar. Bu Dolunayda ailevi, parasal, sağlıklı yaşamla ilgili konulara ağırlık vereceğiz. Nasıl düzene kavuşturulur, nasıl iyileştirilir ve nasıl kazanç ve güvence elde edilir bunlara bakacağız. Psikolojik ve bedensel sağlığımıza gereken özeni göstereceğiz. Dolunayın yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerliyor. Doğal olarak para kazanmak amaçlı ciddi projeler düşünüyoruz. Paranın kıymetini bilerek hareket edersek çok iyi olur. Harcamalara lütfen dikkat edin. İlişkinizle ilgili konularda iletişim iki yönlü gelişir. Bir karar verirsiniz, sonra vazgeçersiniz. Partnerinizle ortaklaşa düşünebiliyor, ilişkinize önem veriyor musunuz? O zaman her türlü sorunu çözebilirsiniz demektir. İş sorunlarınızı oturduğunuz yerde çözemezsiniz. İçinize gömülmeyin. Yeteneğinizi mutlaka bir alanda değerlendirmeye bakın.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-10-14-15-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 14-15
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8


Yeniay : 4-5-6
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 18-19-20
(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Mart 2018, 23:44   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nisan Ayında yay Burcunda Neler Oluyor?




mobilden su yaziyi okuyana kadar miyop oldum. siz 1 ay önceki seyi nasil hatirliyonuz ben daha dün yedigim yemegi unutuyom yav.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, nisanayı, yayburcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NİSAN ayında Akrep burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:57
Nisan Ayında Başak Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:49
Nisan Ayında Aslan Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:45
Nisan ayında Yengeç Burcunda Neler oluyor Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:42
Nisan ayı Koç Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:32