IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zayıf Erkeklerde Kas Yapma Yöntemleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Zayıf yapıları olan erkekler hem kilo alamamaktan hem de kas yapamamaktan şikayet etseler de zayıf erkeklerde kas yapma yöntemleri sayesinde kas kütlesi sağlamaları mümkündür. Zayıf erkeklerin kilo alamıyorum demeleri çok kabul edilebilir değildir. Erkekler doğru gıdaları tüketip kendilerine daha iyi bakarlarsa hacim olarak genişleyebilirler. Eğer alınan ortalama kalori miktarı harcanandan az ise kilo almak mümkün olmayacaktır. Vücut geliştirmek için kalori anlamında fazlalık olması gerekir.











Kilo Alamama Nedenleri

Zayıf insanlar dilediklerini yiyerek daha fazla kilo kaybetmeyeceklerini düşünürler. Fakat zayıf insanların metabolizmaları hızlı çalıştığı için besin değeri düşük gıdalarla beslenerek kilo almaları söz konusu olmaz. Tüketilen besinlerin kalori miktarı hesaplanarak tüketilirse bir denge kurulması mümkündür. Kişilerin zayıf erkeklerin kas yapma yöntemleri aşamasına gelmesi için üç noktaya dikkat etmesi gerekir. Düzgün beslenme, antreman yapma ve bunlarda süreklilik sağlama önemlidir.
Kas yapmak isteyenlerin yaktıklarından daha fazla kalori almaları gerekir. Yakılan miktardan daha fazla kalori alınmadığı sürece kilo almak mümkün alınmaz. Öğün sayısını arttırmanın bu açıdan faydası olacaktır. Günlük öğünlere ilave olarak üç ya da dört öğün eklenmelidir. Bu öğünlerde kalorisi yüksek gıdalar tüketmek gerekir ve kuru yemiş ve kurutulmuş meyveler iyi bir alternatiftir. Sıvı protein karışımlarının kilo aldırma özellikleri fazladır. Kasların gelişmesi için et, balık, tavuk, yumurta gibi protein açısından zengin gıdalar tüketilmelidir. Ağırlık egzersizleri yapılması önerilmektedir ve bu egzersizlerin sürekliliği önemlidir.








Kilo Takibi

Erkekler günlük ihtiyaçlarının 500 kalori üstüne çıkarlarsa kilo almaya başlayabilirler. Kişiler hızlı kilo almak istiyorlarsa 1000 kalori üzerine de çıkabilirler fakat bunun karın bölgesinde yağlanma oluşturma riski vardır. Sürekli olarak günlük kalori ihtiyacının üzerine çıkmak düzenli kilo almayı sağlar. Kilo takibi yapmak için her gün tartılmak ihmal edilmemelidir.
Zayıf olmaktan şikayet edenler için zayıf erkeklerde kas yapma yöntemleri de en az beslenme kadar düzeni yapılmalıdır. Günlük bir saatlik bileşik egzersizlerden oluşan antreman yapmak yeterli olacaktır. Ağırlık bu egzersizlerin ana noktasıdır ve düzenli beslenme ve antreman ile erkekler de kilo sorun olmaktan çıkacaktır.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkek, kas, kas yapma yöntemleri, zayıf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerde Kılları Azaltmanın Yöntemleri Sanem Ah Erkekler 0 06 Ağustos 2018 15:52
Öfkeyi Yenmenin Yöntemleri - Öfkeyi Kontrol Altına Alma Yöntemleri PySSyCaT Sağlık Köşesi 1 25 Ekim 2014 14:40
Linet - Yapma Yapma Sim H, I, İ, J, K, L 0 17 Mart 2014 16:25
Erkeklerde Gıdık Estetiği - Erkeklerde Gıdık Estetiği Riskleri Sevda Ah Erkekler 0 15 Eylül 2012 14:14
Erkeklerde Korunma Yöntemleri Ecrin Erkek Sağlığı 0 23 Ekim 2011 12:36