IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, ilişkilerde, sen ve ben yerine Biz olmanın inceliklerini deneyimleme zamanıdır. Eğer huzurlu bir ilişkimiz varsa, Yeniay onu daha da güçlendirecektir. Eğer sorunlu bir ilişkimiz varsa, önümüzdeki iki haftalık süre içinde birbirinize karşı dengeli, uyumlu ve ılımlı bir şekilde yanaşmanız halinde problemleri çözebilirsiniz. 7 Ekim sonrası aşk hayatınız canlanacaktır. Her an hayatınıza yeni birinin dahil olması mümkündür. Bu kişiyle ilk kez gittiğiniz bir yerde, bir etkinlikte, davette, yolculukta, internet ortamında tanışabilirsiniz. 15 Ekim sonarsı sıkı çalışmak, düzenlemelerde bulunmak, işlerinizi yoluna koymak durumundasınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihileri arasında mali konular başta olmak üzere ilişkilerinize dikkat ediniz. Derinlemesine düşünmeden, incelemeden yenilik anlamındaki işlerinizi uygulamaya dökmeyin.


AŞK VE İLİŞKİLER
15 Ekim saat 14:05 olana dek Aslan burcunda ilerleyecek yöneticiniz Mars, genel astrolojik ifadesi gereği, arzularınızı mutlak elde etmek için harekete geçmesini sağlayan bir hayli aktif bir süreç olarak değerlendirilir. Kafamıza koyduğumuz bir şey varsa, ister aşk ister farklı bir şey olsun, bizim için ona sahip olmak en önemli arzumuz haline geliyor. Durum böyle olunca bencilleşebiliriz ve bazen sınırları aşmamız dahi mümkündür. Enerjimiz bir hayli yüksek olacak. Tutkularımız oldukça yoğun. Hayatın güzel yanlarını yaşamak, gücü elinde tutan taraf olmak ve eğlenceli bir dönem geçirmek isteyeceğiz. Mars geçişi, ilişkideki cinsellik, paylaşım ve ortaklıklarda finansal alışverişler yönünde de etkilidir. Kazanan taraf olmak isteyeceğiz. Tabii ki, Mars geçişinin bu dönemde yapacağı görünümler, enerjimizin hangi konularda yoğunlaşacağını gösterir. Şimdi birlikte hangi tarihlerin etkili olduğunu ve görünümlerin ne içerdiğini bir anlayalım.
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu seyri, aşk hayatımız başta olmak üzere, ikili ilişkiler, iş ortaklıkları anlamında genel olarak bu geçiş her ne kadar uyumlu davranma, ortaklaşa hareket etme arzusu, gerilimden uzak durma ve ortayı bulma anlamına gelse de, bu yıl ki geçişte biraz dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü eğer ilişkimizde tutkular, arzular, istekler ve paylaşımlar adil ve dengeli değilse, bu durumlara itiraz etmemiz mümkündür. Eğer ilişkide bir seçim yapmak durumunda kalırsak öncelikle ilişkide tatmin oluyor muyuz, partnerimizin hayatımızdaki yeri ve bizim de onun yaşamındaki önemimiz nedir diyerek duruma bir bakacağız. Bu yıl Güneş geçişini yöneten Venüs 28 Eylül tarihinde zorlayıcı bir görünüm yapacak. Aşkta rekabetin, iddiacılığın ve taviz vermezliğin göstergesi olan bu tarihte, bir yandan bencil istekler diğer yandan gururlu tepkilerde bulunmak, aranızdaki sorunları büyütebilir. Buna çok dikkat etmek lazım.
Şimdi Güneş-Terazi burcu geçişini, önemli görünüm etkinliklere göre yorumlayarak, sürecin ne anlama geldiğini daha net anlayabiliriz. Bunların içinde en etkili tarihlerden biri olan 2 Ekim tarihidir. Sadece ilişki meselelerinde değil, mesleki konularda da önem taşır. Dış dünyadan size yönelen tepkiler ile sizin yapmak istedikleriniz arasında çelişki oluşur. Sorumluluklarınız sürekli kendini hatırlatır. Çok çalışsanız, mücadele etseniz, ne elde ediyorum ki değmez diye düşünürsünüz. Ancak hayat şartları gereği uymak zorunda olduğunuz durumlar vardır. Kendinizi baskı altına alınmış gibi hissederseniz. 3 Ekim tarihinde bir yandan ilişkimizle ilgili konularda bizi adil davranmaya mecbur bırakıyor diğer yandan arzu ettiğimiz yenilikleri bir an önce uygulama hevesimizi körüklüyor. Bu durum, ilişkilerde dengeleri zorlayıcı olabilir. Bir taraf yetti artık diyebilir, idare etmek istemeyebilir.
Güneş-Terazi geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 27, 28 Eylül
Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 3, 5, 12, 19 Ekim


İŞ HAYATI VE KARİYER
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs dönemi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir. Venüs, parasal kazancımızla ilgili konular da etkin bir geçiştir. İnsan ekmeğini kazanmak için, tecrübeleri doğrultusunda bir iş arayışında bulunabilir. Ancak harcamalara dikkat etmek gerekir. Venüs, ilişkiler yönünde de etkilidir. Bu dönemde sevgilinizle haberleşmek, yolculuğa çıkmak, birlikte keşiflerde bulunmak arzunuz yoğundur. Bekar Koçlar yeni biriyle tanışabilirler. Ancak bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun sürmesi pek enderdir. Uzaklarda olan sevgiliyi görmek, onunla bir araya gelmek arzusu, dönemin önemli etkileri arasında yer alır. Venüs-Yay geçişinde sıraladığım bu etkiler genel bir tanımlama olarak geçerli olsa da, asıl önemli olan, Venüsün gökyüzünde yapacağı görünümlerdir. Dönemi astrolojik anlamda daha net anlamımızda yardımcı olur.
Bu yıl Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, özellikle ilişkisi problemli olan Koçlar açısından önemli. Neden? Çünkü ciddi ilişki evinizin yöneticisi Venüs olduğu için, bu görünüm ilişki anlamında yanılgılara sebebiyet verebilir. Eğer her ikinizin ortak uyum haritanızda problemler varsa, doğal olarak bu sorunlar yüzeye çıkabilir.


AKREP BURCUNDA MERKÜR GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.


Koçlar için dikkat edilecek noktalar:
Akrep burcundaki Merkür gerilemesi, en başta iş ortaklarınız veya partnerinizle aranızdaki maddi ve manevi paylaşımlara dikkatinizi çekiyor. Bu paylaşımların köküne inmek ve bu beraberliğin alt yapısına bir bakmak lazım.
Sağlam bir iş ortağıyla mı çalışıyorsunuz. Bölüşümler doğru bir şekilde yapılıyor mu? geri hareket döneminde bunları şöyle bir gözden geçiriniz. Ancak ortaklığınızı bitirmeye kalkışmayın. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 17 Kasım sonrasındaki duruma bir bakın. Düzelmeler var mı, yoksa hala devam eden sorunlarla mı uğraşıyorsunuz. O zaman kararınızı verirsiniz.
Partnerinizle alakalı cinsel-maddi-ilişki anlamındaki duruma bakın. Sorunlarınız var mı? hangi konularda ayrılıyor, hangi meselelerde anlaşıyorsunuz? Bunları geri hareket döneminde inceleyin. Ancak ayrılmaya kalkışmayın. 17 Kasım sonrasını bekleyin.
Hukuki bir davanız mı var? alacak veya borç anlamında yasal haklarınızı geri hareket süresince gözden geçirin. Sürekli bu konuyu kafanıza takıp kendinizi de hasta etmeyin.
Gecikmiş vergi, kredi kartı borcu, sigorta ödemelerinizi mutlaka geri hareket süresi içinde yapın. Kendinizi daha fazla zor duruma sokmayın.
Problemlerinizi genel olarak gözden geçirin. Bunları hasır altı etmeyin. Bilakis geri hareket döneminde yüzleşmede bulunmak gayet yararlıdır.
Kimseyi kendi istediğiniz şekilde düşünmeye, hareket etmeye, bir kalıba sokmaya kalkışmayın. Haklı dahi olsanız haksız durumuna düşeceğinizi bilin.
Banka kredisi yoluyla ev veya ihtiyaçların giderilmesi, borç almaktan kaçının.
Bu geri hareket para evinizde oluşacağı için önünüze daha önce gelmiş bir teklifi, durumu tekrar bir gözden geçirin. Geri hareket döneminde, düşündüğünüz, karar verdiğiniz, incelediklerinizi Gölgeli günlerin bitimi olan 17 Kasım sonrası uygulayabilirsiniz.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


PARA KONULARI
29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Merkür süresince, iş ve özel amaçlı beraberliklerimizi maddi ve manevi değerlerimiz, ihtiyaçlarımız yönünde gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, aramızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı büyüyor ve gelişiyor mu? keseri kendine yontan taraf hangisi? diyerek bunlara bir bakacağız. Burada tabii ki, çıkarlarımızı gözetmekten yana davranabiliriz. Ancak yapılması gereken her iki tarafın da bir yüzleşmede bulunması ve problemler varsa bunların ele alınması ve bu beraberliğin devamı hakkında bir karar verilmesidir. Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir.
Bağımlı ve saplantılı bir şekilde yaşanan ve bundan dolayı içten içe kıskançlık ve öfke duyulan bir beraberliğin sağlıklı olduğunu kim söyleyebilir ki? Sonunda ilişkilerin kopmasına sebep olabilir. Benim önerim bu dönemde gerçekçi düşünmenizdir. Yakın çevreniz, iş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular da, bu dönemde ele alınmalıdır. Bir problem varsa, bunun kökünden temizlenmesi gerekir. Miras bölüşümü, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızın mali durumu, borçlarımız, ödememiz gereken vergiler, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgeler, kredi başvuruları gibi konularda yapılacakları Merkür geri hareketi başlamadan, 21 Ekim tarihine kadar halletmemizde ve gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar görüyorum. Sağlıkla ilgili incelemelerinizi de yine yaptırmanız faydalıdır. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 9-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20
Yeniay : 17-18-19
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 4-5-6-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, burÇ, burcu, ekim, koc, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:30
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 01:06
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:47
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 08:00