IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 08:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu




BALIK

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Temmuz ayında Merkür geri hareketi bitecektir. Tabii ki bu ev ve ailevi konularda, yerleşimle ilgili meseleler üzerinde son derece rahatlatıcı bir etkidir. Haziran'ın 3 haftası boyunca kararsız kalmıştık. Merkür'ün düz seyre geçmesiyle en azından içsel gerginlik dışa yansıyabilecek. 7-13 Temmuz arasında biraz daha sakin olup beklememizde fayda vardır.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana geliyor. Burcunuzla uyumlu bir görünüm yapıyor. Daha önceden verilen kararların geldiği son noktayı görebilme açısından etkilidir. Oğlak burcundaki dolunay hedef belirleme, hedefleri görme yönünde önemlidir. Ancak hala çalışma hayatıyla ilgili konularda ve mali anlamda problemler bitmiş değildir. Kredi borçları, bir takım alacak verecek sorunları, mali sıkışıklık yakamızı bırakmayabilir ve bu bizi yoruyor olabilir. Bize destek olması için büyüklerimiz yardımcı olabilirler. Mali konular bu dolunayda bir hayli belirgin olacaktır.

13 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak. Aşk hayatınızla ilgili konular başta olmak üzere, ailevi konular, yakın çevre ilişkilerinde rahatlama yaşanabilir. Ailemizden destek görebiliriz, ileri yaşta olanlar çocuklarından destek görebilir.

16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ve çalışma hayatınızla ilgili yaşam alanında seyrine başlıyor. Jüpiter genişleme ve verimlilik, bulunduğu alan ise sıkı çalışma, bir işi öğrenme, eğitim görme, olgunlaşma yönünde etkilidir. Özellikle sanatla alakalı uğraşılarda piyasanın durumuna göre analizlerde bulunmak gerekmektedir. İş kriterleri tekrar ele alınmalıdır. Bilgilenip tecrübe edinmeye çalışacağız. Jüpiter Aslan geçişi sağlıkla alakalı meselelerde de etkili olmaktadır. Kilo alımı söz konusu ise, kendimizi bakım ve estetik anlamında yeniden ele almak gerekmektedir.

23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor. Ardından 27 Temmuz tarihinde yeni ay Aslan burcunda oluşuyor. Bunlar da çalışma hayatımızla ilgili konularda bir hayli önem taşıyor. Canlanma ve moral söz konusudur. Yeni ay Aslan ve güneş geçişi, sağlıkla ilgili konular, çocuklarla ilgili meselelerde dinlenme ve karar verme yönünde kuvvetlidir. Şifa buldurma etkisi de vardır.

26 Temmuz tarihinde Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Aralık ayından beri mali konularda bizi bir hayli yoran Mars geçişi, Akrep'e ilerleyişi ile rahatlatacaktır. Kendimizi daha olumlu yönde hissedebileceğimiz kararlar vermek için, bu seyrin sizler açısından olumlu olduğunu düşünmekteyim.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi geçtiğimiz aydan bu yana etkiliydi. 3 Temmuz tarihinde sona eriyor. Ailevi konular olmak üzere aşk hayatımızla ilgili meselelerde de gerginliklere, geçmiş meseleleri vurgulamaya, inişli çıkışlı hallere sebep olmuştur. Şimdi hem bu durumları farklı bir açıdan ele alacağız. Gerçekçi düşüneceğiz, akılcı konuşacağız. Mantığımıza uydurmaya çalışmadan, partnerimiz, eşimiz, ailemizin de görüşlerine kulak vereceğiz. 4 Temmuz tarihindeki görünüm bir bebek sahibi olma kararını, bir aşk ilişkisini, hedefimize kilitlenme gücümüzü işaret eder. Bu anlamda gayet yararlıdır. Ancak tartışmalı bir ilişkide tarafların birbiri üzerinde baskı kurmasına neden olabilir. Dikkatli olalım.

7-13 Temmuz haftası: Olumlu bir haftaya adım atıyoruz. Tam da istediğimiz gibi kendimizi hem güçlü duygularla ortaya koyacağız hem de ilişkimizde birlik ve bütünlüğü sağlayacağız. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Ciddi bir duyarlılık içinde olacağız. Fakat bu kendimizi sağlama alma arzumuzun işaretçisi. Temeli güçlü olan bir aile ve duyarlı bir eş özlemi bir hayli yoğun olacak. Zorlayıcı değil, bilakis bir Balık için duygularını yerli yerine oturtma, ne istediğini saptama yönünde faydalıdır. Merkür 13 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Duyarlı şekilde konuşacağız. Ancak gerektiği zaman ve yerde bunu yaparsak, söylediklerimiz ciddiye alınır. Yoksa ajitasyon yapıyor diyerek kaile almazlar.

14-20 Temmuz haftası: 18 Temmuz tarihindeki Venüs-Yengeç burcu geçişi, uyum ve duyarlığın aşk hayatımızda etkin olacağını gösteriyor. Bir yandan ortaklaşa hareket edecek şekilde ayarımızı bileceğiz diğer tarafından hassasiyetimize önem verilmesini bekleyeceğiz. İlişkimizde sahiplenici ve koruyucu olan yönlerimiz, karşımızdaki kişinin nezaketine bağlı olarak ortaya konulacak. Dengeli davranmayan, ortak hareket etmeyi bilmeyen kişiye yumuşak yüzümüzü göstermeyeceğiz. 19 Temmuz tarihinde enerjiler çok olumlu. Hem iletişimde bulunacağız hem de hoş vakit geçireceğiz. Güzel sözler duyabiliriz. Fiziki anlamda da etkileme gücümüz yüksek.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde sosyal ilişkilerde ve aşkta hem duyarlılık hem de ciddiyet aynı anda hakim olacak. Birbirinden farklı iki etki olsa da, aşkta ciddiyet kadar, sözleriyle güven verici kişilere yönelmemizi sağlayacak. Önemli konuşmalara işaret ediyor. 24 Temmuz tarihinde gayet olumlu bir görünüm var. Bu hem ilişkide uyumluluğu hem duyarlılığı hem de romantizmi etkili kılıyor. Bir kutlama veya güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Ciddi ilişki ve evliliklerde 25 Temmuz tarihinde heyecanlı ve oldukça sıra dışı bir konuşmayı simgeliyor. Şaşıracağız ve tam anlamadığımız için merak edeceğiz. Aynı gün gayet olumlu bir başka görünüm, bu şaşkınlığı üstümüzden atmamızı sağlayacak. Kafamızın içindeki soruları partnerimiz cevaplayacak.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Bu haftanın en etkili tarihi 4 Temmuz. Çalışma hayatımızla ilgili konularda bir hayli önem taşıyor. Becerikli, yetenekli olduğumuz bir alanda önemli bir işin üstesinden gelebiliriz. Ne zamandır kafamıza taktığımız bir işi başlatabiliriz. Hedefimize daha hırsla sarılabiliriz. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade ederek hem ailevi hem iş hem de geleceğimizi ilgilendirecek bir karar verebiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Haftanın iş anlamında da olumlu görüyorum. Ne istediğimizi bilerek özellikle parasal konularda getirici işlere yöneleceğiz. Çocuk bakımı, ailelere yönelik işler, sezgisel yetenekler, ev, emlak, satış gibi konular ilgimizi çekebilir.

14-20 Temmuz haftası:16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda seyrine başlayacak ve bu süreç Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek. Çalışma hayatımız ve günlük yaşantımızda bir yandan gelişim, büyüme, ilerleme, öğrenme anlamındaki deneyimlere açık olacağız diğer yandan kendimizi göstermek bilgimizi bir alanda ifade etmek isteyeceğiz. İnsanlara hizmet edecek kadar tevazu sahibi, gereksiz uğraşılarla vakit kaybetmeyecek kadar geniş görüşlü, paylaşmayı bilecek kadar yüce gönüllü olmalıyız. Hem ruhsal hem de bedensel anlamda sağlıklı bir birey olarak kendimize özen göstereceğiz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda seyrine başlıyor ve çalışma hayatınız enerjinizin en yoğun şekilde odaklandığı alan haline geliyor. İşini aşkla yapmanız, etrafınızdaki insanlara yardımcı olmanız, yüce gönüllülük çok önemli. 24 Temmuz tarihinde yeteneklerinizi değerlendirme, geliştirme yönünde önemli bir dönemdir. Bir işi öğrenmek veya öğretmek amaçlı bir projeye adım atabilirsiniz. 27 Temmuz Yeniayı, tam da bu konuda etkili kararları almanızda önem taşıyor.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin sona erişi, bir borcun bitişi anlamına geldiği gibi, yeni bir borca girmenin de işaretçisi olabilir. Bir ev değiştirmek, yeni bir eve taşınmak, bir mülkü satmak, üstüne bir miktar katarak yeni bir ofis açmak gibi birçok değişimi başlatabiliriz. Hesap kitap yaparız.

7-13 Temmuz haftası: Bu hafta mali konularda 7 ve 13 Temmuz tarihleri dikkatli olmamızı gerektiriyor. Eğer iki yere kira ödüyor veya iki ayrı eve bakıyorsak, ailemize destek oluyorsak zorlanabiliriz. Ev veya ofis için kredi çekmişsek, bunları da oturup bir dengeye getirmemiz gerekecek.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde ortaklaşa kazançlarımızla ilgili konularda bireysel çıkarlarımızı öne olarak hareket edebiliriz. Ancak gerektiğinde de başkalarıyla anlaşmaya, uzlaşmaya mecburuz. 18 Temmuz tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir boyunca bir yandan kazanç anlamında bağlantılarda bulunacağız.

21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihindeki olumlu görünüm, parasal yönden olumlu getirileri işaret ediyor. Kurulan bağlantılar ve iletişimde bulunduğunuz insanlar size geri dönüş yaparak görüşmek istediklerini belirtirler. Bu bir teklifin de göstergesidir. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir parasal anlamda bir yenilenmenin, güçlenmenin, derinlemesine bir dönüşümün işaretçisidir. Girişimde bulunduğunuz işlerde, eğitim yaptığınız alanda, tecrübe ettiğiniz konularda kazanç getiricidir.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 7-8-11-12-13-14-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler: 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18
Yeniay: 15-16-17
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 2-3-4-29-30-31
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, balık, burÇ, burcu, temmuz, temmuz aylık burç, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:11
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:06
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:49
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41