IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 08:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu




ASLAN

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
Temmuz ayında ilk etkili enerji, Merkür gölgeli günleriyle birlikte 7 Temmuz tarihinde geri hareketini sonlandırmış olacak. Sonlandırması demek, ileriye dönük hedefler anlamında Haziran ayından bu yana bizi durduran ve bekleten dönemin bitmesi demektir. Zihinsel anlamda bir mesele üzerinde odaklanarak kendimizi nasıl güvence altına alabileceğimizi tekrar gözden geçireceğiz. Ayrıca daha aktif hareket edebileceğiz, yolculuklar ve seyahatler de bu anlamda etkilidir.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda iş hayatı ve çalışma ortamındaki meseleler, işin sağlamlığı, duygusal anlamda bizi baskı altına alan konular ve ailevi olgular etkilidir. Yer yer biraz karamsar düşünebiliriz. Bazı insanlarla anlaşmakta güçlük çekebiliriz. Sağlıkla ilgili yapılması gerekenler varsa onlar halledilmelidir. Gerilimden, baskılardan kaçınmalıyız.

13 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda ilerliyor. Ailevi konular, ilişkiler veya iş hayatı gözden geçirilecektir. Biraz duygusallaşıp hassas hale gelmek mümkündür. Kendimizi geri çekebiliriz. Fakat bunlar çok yorucu değildir, zamanla akacaktır. Çünkü Temmuz ortasından sonra enerjiniz çok güçlü hale gelecektir.

16 Temmuz tarihinde Jüpiter Aslan burcunda parlamaya başlayacaktır. Ağustos 2015 tarihine kadar etkili konumda olacaktır. Bu enerji özellikle kişisel anlamdaki kararlarınızı kendinize güvenerek vermenizde etkilidir. Yolculuk, iletişim, eğitim, gelişim anlamındaki meselelerde güvenli olanı tercih etmeniz faydalıdır. Özellikle Ocak - Nisan 2015 tarihinde Jüpiter'in lütfunu daha olumlu hissedeceksiniz.

23 Temmuz tarihinde de Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor. Ardından 27 Temmuz tarihinde yeni ay burcunuzda oluşuyor. Kişisel girişimler, kendinizi ifade etme, zenginlikleri yerine koyma, yetenekleri ortaya çıkarma anlamında işten eğitim hayatına kadar önemli konularda güven duygunu arttıracaktır.

26 Temmuz tarihinde ise Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu tarihten sonra yapılmak istenenler ve kararlarda kontrol gücü yüksek olacaktır. Bir takım problemler varsa, bu problemleri de net görebileceğiz. Temmuz ayının özellikle ortası itibariyle oldukça olumlu olduğunu düşünüyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Sosyal hayatımız canlanıyor. Merkür geri hareketinin bitişiyle hem çevremizle irtibatımız artacak hem de yeni arkadaşlıklar kurabileceğiz. Düşüncelerimizi ifade etmemiz kolaylaşacak. 4 Temmuz tarihinde hassas olduğumuz, pek kimsenin bilmediği meseleler yüzünden canımız sıkılabilir. Dışarıda aktif, neşeli görünmeye, konuşmaya çalışırız fakat içimizde bizi üzen, rahatsız eden durumları kendi başımıza çözmeye çalışırız. Bu da pek kolay olmaz.

7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihi aktif bir gün. Kafamıza göre hareket edebileceğiz. Değişiklik hoşumuza gidecek. Dostlarla birlikte olmak, yazışmak, söyleşmek, sohbet etmek, dışarı çıkmak bütün bunlar güzel bir günü işaret ediyor. Eğer ilişkimizde problemler varsa kendi içimizde gözlemde bulunmalı, ancak çok da duyarlı düşünülmemeli. Herkesin kişiliği farklı ve kimsenin kimseyi değiştirmesi kolay değildir. 13 Temmuz tarihi gayet olumlu. Hem sosyal ilişkilerimiz hem de biraz önce sözünü ettiğim kişisel farklılıkları kabullenmemiz kolay olacak. Yeni bir arkadaşlık, kısa süreli bir yakınlaşma bu tarihte gerçekleşir.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde burcunuzda ilerleyecek Jüpiter, 2015 Ağustos tarihine kadar etkili olacak. 12 yıllık bir Zodyak turunu tamamlayarak tekrar burcunuzu ziyaret etmesi tabii ki olumludur. Gelişmek, büyümek, dış dünyada kendini ifade etmek, parlak yönlerinizi öne sürmek isteyen Aslanlar için hoş duruyor. Ancak Satürn-Akrep burcu seyrini unutmayalım. Aile sorumluluklarımızı da ihmal etmeyin. Finansal konulardaki kararları, yuvanıza ait meseleleri birlik ve beraberlik içinde almayı unutmayın.

21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, sizler için gayet olumludur. Hem kişisel anlamda özgüven duygunuz yüksektir hem de dış dünyada kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Işıl ışıl parlarsınız. Bunu birçok insan fark eder.24 Temmuz tarihi gayet olumlu. Hayat size altın sarısı renginde gülümsüyor. 25 Temmuz tarihinde lütfen bir şeyleri kafanıza takıp, kendini kendinizi engellemeyin. Yenilikçi düşünün ve önünüze bakın. Yoksa gereksiz yere zamanı harcamış olursunuz. Girişimci olun, değişikliklere hazırım diyerek kendinizi motive edin. 27 Temmuz tarihinde Yeniay burcunuzda oluşacak. Bu ikili ilişkilerde sizi destekleyici, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlendiricidir.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle hedeflerimizi ortaya koyabiliriz. Geçtiğimiz aydan bu yana olan durumları şimdi hızlıca gözden geçirerek karar verebiliriz. 4 Temmuz tarihinde iş hayatımız veya farklı konularda gerilim yükselir. Her şeyi dert ediniriz. Sustukça daha fazla dolarız. Olumlu düşünmeyiz. Eğer çalışma hayatımızda bir sorun varsa, bir de bugün birileri üzerimize gelirse durum pek hoş olmaz.

7-13 Temmuz haftası: Yeni işler, farklı uğraşılar, sosyal faaliyetlerin getireceği artılar hafta başında etkili. Ancak bunlar ilerisi adına bizi tatmin edici olmaz. Birileriyle konuşuruz, bir takım projelerden, işlerden söz ederiz. Bunlar şimdilik lafta kalabilir. 8 Temmuz tarihinde sert bir görünüm var. Dışa karşı güçlü gibi duruyoruz ancak kendimizi pek güvende hissetmeyiz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, iş konularında hem çok duyarlı hem de üzerimizdeki baskının yüksek olduğunu işaret ediyor. Çalışma hayatımız bizi tatmin edici gelmeyebilir. İş sorunları olan Aslanların duygusallığı bir yana bırakıp ciddi anlamda düşünmelerinde yarar var.

14-20 Temmuz haftası: 18 Temmuz tarihinde kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda kendi içinize çekilerek duruma bir bakacaksınız. Bir yandan uyumlu davranmaya ancak diğer taraftan hassasiyetinizi gizlemeye, örtmeye çalışmak kolay değil. Arzu etmediğiniz şartlar, ilişkiler ve durumlar sizi ruhsal anlamda yorabilir. Gizli sıkıntılarınızı kimse bilmez ama siz birilerini idare etmekten yorulursunuz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde iki görünüm var. Birincisi kendinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan bir takım meseleleri içinize atıp çözmeye çalışıyorsunuz diğer yandan en ufak insanlarla anlaşmazlığa düşüyorsunuz. Sürekli güvende miyim, yoksa sağlığıma bir şey mi olacak diye kendi kendinizi stres altına sokuyorsunuz. Oysaki aynı gün Güneş burcunuzda ilerleyecek. Şimdi fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Tatile çıkınız, farklı yerlere gidiniz, insanlarla beraber olunuz. Bu hava değişikliği iş ve özel hayatınızı verimli bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Yolculuklar için en iyi tarih 24 Temmuz. Yeniay, 27 Temmuzda burcunuzda oluşacak. Bu da sizi güçlendirici aktiviteler için karar almanızı sağlar.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişi, maddi konularda aktif olmamızı sağlayacak. Şimdi daha akıllıca düşünebileceğiz. Hızlı bir şekilde parasal meseleleri halletmeye çalışacağız.

7-13 Temmuz haftası:13 Temmuz tarihinde kazanç evimizin yöneticisi Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Mali konularda mantıklı, çözümcü düşünmemiz gerekiyor. Kendimizi geriye çekerek veya aşırı duyarlı düşünerek sorunları çözemeyiz. Hesap yapmalı, incelemede bulunmalı ve mali konularda aklımız başımızda hareket etmeliyiz.

14-20 Temmuz haftası: 19 Temmuz tarihi gerek işinizden elde ettiğiniz gelir gerekse ortaklaşa kazançlar anlamında önem taşıyor. Hesaplarınızı tekrar bir gözden geçirmekte yarar var. Bir yandan akıllıca düşünmek lazım diğer taraftan parayla alakalı konularda duygusallığı bir yana bırakarak gerçekçi olmak gerekiyor. Nasıl bir dağılım, bölüşüm veya planlama düşünüyorsanız, mutlaka uzman kişilere danışmakta yarar var.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde mali konularda beklenmedik harcamalar veya bir takım sıkıntılar nedeniyle stres oluşabilir. Aynı gün burcunuzda ilerleyecek Güneş, tüm sıkıntıları bir yana koyarak kendinize itina göstermeniz gerektiğini hatırlatacak. Hafta içinde evet stresli görünümler epey fazla. Ancak olumlu geçişler var. Demek oluyor ki, artık eskiyi, geçmişi bir yana bırakmak ve akıllıca kendimize bir yol çizmek gerekiyor. Sağlık çok önemli. Bunu asla ihmal etmeyiniz lütfen. Hiç kimse için, kendinizden vazgeçmeyiniz. Mars, 26 Temmuz tarihinde ev, aile ve yerleşim yerinizle ilgili konularda çok güçlü kararların, dönüşümlerin işaretçisidir. Artık yeni bir sayfa açılacak. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizi satabilirsiniz. Bir mirası paylaşabilirsiniz.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-9-10-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 7-8-13-14-20
Aşkta En Şanslı Günler: 9-10
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-3-29-30
Yeniay: 1-2-26-27-28-29
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 13-14-15
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aslan, aslan aylık yorum, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, burÇ, burcu, temmuz, temmuz aylık aslan burcu, temmuz aylık burç, temmuz ayı aslan yorumu, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:49
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:36
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:42