IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2014, 00:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu




ASLAN
HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ


Bu ayın en önemli olgusu Merkür'ün geri hareketidir. İki ayrı burçta gerçekleşiyor. 7-17 Haziran tarihleri arasında iç dünyamızda hassasiyet yoğun olabilir. Ailevi konular, kişisel meseleler üzerinde içe yönelme söz konusu olabilir. Her şeyi hassasiyet ile ele alabiliriz. Güçlü sezgilere karşın alınganlık görülebilir. Kendinize güven hissiyatı verici ritüellere yönelmenizi tavsiye ediyorum.
İkinci geri hareket 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında olacaktır. Bu da özellikle hedeflerle ilgili konularda ve sosyal ilişkilerde önem taşır. Çevreyle olan irtibatta durgunluk oluşabilir. Yeni iş girişimi veya bir proje öne sürmek istiyorsak, kişisel anlamda da ilişki içerisindeysek, ortam şartlarına ve kişilere fazlasıyla dikkat etmeliyiz. Yolculuklar ve eğitim konularında da hesabı son derece iyi bilmek gereklidir.

13 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Bu dolunay, aşk hayatı, aile meseleleri, yaşam aktiviteleri konusunda hassasiyet göstermeye yol açabilir. Abartılı hareketler, fanatik söylemler burada da görülebilir. Aşk hayatıyla ilgili konularda partnerin içinde bulunduğu konular bizim de keyifsiz olmamıza yol açabilir.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor ve 27 Haziran'da yeni ay oluşacak. Bu dönem ailevi meseleleri bilhassa ilgilendiriyor. Biz de geri planda ailemizle ilgili konuları mutlaka gözden geçirmeliyiz. Beklemede kalmamızda yarar vardır. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, gizli saklı durumları çok bilinçli şekilde ele almamızda yarar gördüğümüz bir zaman dilimindeyiz. Günlük rutin işlere yönelmek, çok fazla zorlanmamak, dışarıdan gelecek bir tepki karşısında karşı bir davranışla kutuplaşmamak ve bilinçli olmak gereken bir aydır.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu, Güneş-İkizler burcunda, gezip görmek, konuşmak, bağlantı kurmak, fikirlerimizi paylaşmak, kısa geziler, yaz tatili için planlamalarda bulunmak isteyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ertelemeler olabilir.
9-15 Haziran haftası: Bu haftaki görünümler ve Dolunay, tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken noktaların işaretçisidir. Aşk açısından ben çok da zorlayıcı bulmuyorum. Bilakis bir tanışmanın, fikirsel anlamda anlaşmanın, bir arkadaşlığın, aşkta hayatın anlamını fark edeceğiniz bir ilişkinin belirleyicisi olabilir. Devam eden birliktelikte yüzeysel düşünmeyip, birbirinizin düşüncelerine saygı duyuyorsanız pekala güzel bir hafta geçirebilir. İş ve maddi konularda ise dikkatli olmak gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: 21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve sizler ailevi konular, duygusal yaşam, ruhsal gelişim, güven duygusu, hayatın içinde yaşanan her türlü gelişimi sağlıklı bir şekilde düzenlemek, verimli hale getirmek yönünde ele almalısınız. Koruduğumuz ne olursa olsun, öncelikle bizim kendimizle olan temasımız kıymetlidir. Siz kendi içinizde sürekli bir şeyleri dert ediniyor, kimseyle paylaşmıyor ve içinize atıyorsanız, bu tarih itibariyle kuruntu ve endişeleriniz artar. Onun için lütfen ruhunuzu serbest bırakın, geçmişi deşmeyin, hassasiyetin dozunu iyi ayarlayın, akışta kalın.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihindeki Venüs-İkizler geçişi ilişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Bu dönemde Merkür gerilediği için, kişisel anlamdaki kararlarımızı mutlaka akıllıca ele almamız lazım. Günü birlik arkadaşlıklar tamam ancak uzun süreli bir ilişki için mevcut enerjiler çok olumlu değil.

İŞ VE KARİYER


2-8 Haziran haftası: Haftanın başında iş hayatımızda paylaşımların, güven unsurunun ve işteki huzurun önemi büyük. Maddi ve manevi anlamda kendimizi rahat hissetmekten yanayız. Sanat, sağlık, mistik konularla yakından ilgileniriz. İşin stresini üzerimizden atabileceğimiz aktivitelerde bulunuruz. Bilgilenmeyi önemseriz. Çeşitli seminerlere katılırız, kurs görürüz. İnsan ilişkilerine, iletişime dayalı alanlarda çalışanlar için de olumlu enerjiler mevcut. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İletişimde yavaşlama, içsel gözlem, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde hassas olacağız.

9-15 Haziran haftası: 9 Haziran tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde geleceğinizi garanti altına almak amaçlı düşüneceksiniz. Şu andaki mevcut işiniz size bunu sağlamıyorsa, çok fazla yorulup, bir de iş ilişkilerinde problemler oluşuyorsa tabii ki biraz dikkat edeceğiz. 13 Haziran tarihi ise çok önemli. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir, bir aile kurmaya veya ailemizi geçindirmeye yetişmiyorsa canımız bir hayli sıkılabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bir yandan huzur ve güven ararken diğer taraftan sorumluluklarımız bizi sıkıştırır. İş görüşmeleri veya bağlantılarında çok iyi düşünmemiz gerekir. Sıkı çalışma, yoğunluk sağlığımızı zorlayabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.Sizler de hedeflerinizi tekrar mantıklı bir şekilde ve dağılmadan gözden geçiriniz. Daha önce verilmiş kararlarınızı ele alarak, olur ve olmazlarını tespit etmeye çalışınız. Amacınız hangi alanda ilerlemekse ona göre bilgi edinmeye çalışınız. İşinizle ilgili ani kararlar vermeyiniz. Huzur ve emniyetiniz, maddi ve manevi açıdan durumunuz tatmin edici mi? Buna bir bakınız.

23-29 Haziran haftası: Venüs 23 Haziran tarihinde İkizler burcunda ilerleyecek. Bir yandan da Merkür geri hareketi devam ediyor. İş anlamında birçok kişiyle bir araya gelebiliriz. Görüşmeler, toplantılar, hızlılık, aktivite yoğundur. Fakat kalıcı tarzda kararlar alınmaz. Belli bir tarihe kadar devam eder. Bu tarihte size geri dönülür. 25 Haziran tarihinde hem başkalarıyla uyumlu olmak hem de kendi istediğiniz işleri yapmak gerginlik yaratabilir. Birileri buna karşı çıkabilir, sizin de işinize pek gelmediğinde itiraz edebilirsiniz. Ekiple hareket etmek size güç kazandırır.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda mesleği sanat, mistik, yazı, edebiyat, danışmanlık, yaşam koçluğu gibi olanlar için enerjiler parasal anlamda destekleyicidir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yatırımda bulunmak, borçlanmak, kredi çekmek gibi meselelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Ortaklaşa işlerde para hesabını iyi yapınız. Ödemelerinizi de bu hafta geciktirmeyiniz.

9-15 Haziran haftası: Maddi konular tabii ki işimize bağlı olduğu için, bu haftaki görünümler altında eğer bir sorun meydana gelirse parasal anlamda da bizi etkileyici olur. genelde aileyle ilgili bir maddi konu bu hafta epeyce gündemi işgal eder. Mal paylaşımı, satış-alış, yatırım, borçlarımız gibi geniş alanda akıllıca hesaplamalarda bulunmak lazım. İlerisi adına güven verir mi veyahut bizi sıkıştırıcı olabilir mi diyerek düşünmek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Mali işlerinizi, hesaplarınızı, alacaklarınızı ve kazanç konularını dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. Parasal hiçbir meselede, ani karar vermeyiniz. Risk altına girmeyiniz.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda iki yönlü enerji söz konusu. 29 Haziran tarihinde öncelikle hiç kafanızı karıştırmadan maddi konularda akıllıca bir analiz şart. Kaygan bir zemin üzerindeyiz. Mali anlamda bir belirsizliğe adım atmamak lazım. Hele ki ortaklaşa kazançlarda, yatırım konularında, mutlaka iyi bir hesaplama şart.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 10-16-22-23
Aşkta En Şanslı Günler : 12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6
Yeniay : 2-3-4-29-30
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 15-16-17
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ast.uzm:iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aslan, aylık, ayı, burÇ, burcu, haziran, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:39
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:32
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31