IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2014, 00:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu




YENGEÇ
HAZİRAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ


Haziran ayının tümünde Merkür geri hareketi etkili olacaktır. Özellikle 7 - 17 Haziran tarihleri arasında hassasiyet bir hayli yüksek olabilir. Etrafımızdaki insanları, yaşadığımız ülkeyi, düzeni, dünya görüşünü bir hayli sahiplendiğimiz için, dışarıdan gelebilecek tepkilere karşı açıkçası çok fazlasıyla hassas olabiliriz. Bu nedenle de duygusal yönden rahatsız olacak şekilde hareket etmeye yöneltebilir bizi. Diğer taraftan da bu dönemde bizim için kıymetli olan hususları, sınırları, iletişimi de gözden geçireceğiz. Bu bir onarım sürecidir.
İkinci hareket ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada biraz gerginlik, dedikodu, sinirlenme, sözel anlamda kısıtlanma durumları olabilir. Yanılmamak için ortam şartlarına iyi bakılmalıdır.

13 Haziran tarihinde çalışma hayatıyla ilgili olacak konularda etkili olacak bir dolunay meydana gelir. Genelde Yay burcu dolunaylarında biraz abartı var. Kendi ideallerimizi savunmak, fikirleri biraz abartılı bir şekilde dile getirmek söz konusu olabilir. Bu dolunayda ileriye dönük hedefler ve aşk hayatı da önem arz ettiğinden, etrafımızdaki meseleleri bilinçli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Sakin ve ılımlı olalım, abartılı yaklaşımlardan kaçınmaya dikkat edelim.

21 Haziran tarihinde Güneş burcunuz üzerinde ilerlemeye başlıyor. Güneş hayatın merkezidir, canlılık ve yenilenmedir. Yeni ay da her zaman için bir bakıştır, karar verme sürecidir. Ancak geri hareket de olduğu için yaşamda önem verdiğiniz değerleri güvence altına almak isteyeceğiz. Dışarıdan bir etkiyle karşılaştığımız zaman hemen kendi kabuğumuza çekilme söz konusu olabilir. İletişimi güçlü tutabilirsek, konuları daha sakin bir şekilde ele alabilirsek bu ayı olumlu bir şekilde değerlendirebiliriz.

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Bu haftayı sevdiğimiz dostlarımızla bir araya gelerek, güzel ortamlarda bulunarak değerlendirebiliriz. Huzur, ılımlı yöndeki paylaşımlar bizi rahatlatıcı olacaktır. Genelde çok kalabalık, gürültülü yerleri tercih etmeyiz. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde burcunuzda geri hareketine başlıyor. Sorunları bazen halledilir diyerek geçiştiririz bazen de birçok mesele aklımıza takılır, bir türlü işin içinden çıkamayız. Bir daha dönüp olan bitene bakalım.
9-15 Haziran haftası: Haftanın ilk etkili görünümü 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek. İlerisi adına ilişkimizi ilgilendiren konular üzerinde sakin bir şekilde düşüneceğiz. Partnerin de baskıcı tutumundan mutlaka kaçınması gerekecek. Herkesle anlaşırken, birbirinizle anlaşamıyor olmak garip değil mi? Haftanın tüm burçlar açısından en etkili tarihi 13 Haziran. Bu tarihte size zevk veren, rahatlatan, huzurlu kılan kişi ve aktivitelere daha fazla önem vermek, hayatı güzel yanlarıyla hissetmek istiyorsunuz. Ancak iş, sağlık ve ilişki konularında bir mucize lazım diyeceksiniz. Dolunay, abartılı hareketlerin, konuşmaların bir işe yaramayacağını işaret ediyor. Gerginlikler en çok yuva ve ilişki konularında etkili oluyor.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Ailevi, yuvanız, çocuklarınız ve duygu dünyanızı ilgilendiren konuları çok fazla irdeleyebilirsiniz. Her meseleyi iki yönlü düşünür fakat uygulamaya gelince hangisi doğru veya yanlış karıştırabilirsiniz. Zihinsel anlamda rahatlamak için, düşüncelerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Birilerinin size karşı olduğunu, yanlış düşünceler beslediğini, hakkınızda konuşulduğunu düşünürsünüz. Ancak bunlar doğru veya yanlış mı, yoksa sadece sizin bir varsayımınız mı? Bunları çok iyi incelemek, gözünüzle görmedikçe, kulağınızla duymadıkça inanmamalısınız.

23-29 Haziran haftası: Venüs İkizler burcunda seyrine başlıyor. Hem yüzeysel hem derinlikli bir şekilde ilişkileri gözden geçirmek zor olabilir. İkilem içinde, hangi şekilde düşünmek gerektiğini bilemezseniz, kendinizi bir hayli yorarsınız. Öncelikle kışkırtmalara, gereksiz konuşmalara, birilerinin dolduruşuna gelerek, sürekli olayları deşeleyerek hareket etmeyiniz. İçsel bütünlük çok önemli. Bunun sağlanması için laftan sözden uzak durmalısınız. Çalışmak, bilgilenmek, ilgilendiğiniz alanlarda kendinizi geliştirmek varken, birilerine kafanızı takmayınız. 27 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, kendinize yeni hedefler belirlemenizi sağlayıcıdır. 29 Haziran tarihinde özellikle ilişkilerde bilinçli olmakta yarar var.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta kişisel anlamda ilgimizi çeken konulara ağırlık verebiliriz. Olumlu paylaşımlarda bulunmak, rahatlamak, kendimizi güvende hissetmekten hoşlanırız. İş sorunlarımız varsa, bunu bazı arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuşabiliriz. Eğer iş arıyorsak şöyle bir piyasayı araştırırız. İş görüşmelerinde tam olarak kendimizi ifade etmemiz, öne sürmemiz kolay olmasa da, Venüs-Boğa burcunda insanları etkilememizde yardımcı olur. 6 Haziran tarihinde iş meseleleri bizi biraz rahatsız eder. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Görüşmelerde hemen karar vermeyelim. Garantiyi önemseyelim.

9-15 Haziran haftası: Haftaya aslında olumlu başlıyoruz. Etrafımızla olan alışverişimiz, bağlantımız güçlü. Ancak 13 Haziran tarihinde iş konularında, sağlık, ailevi, iş ortaklığı meselelerinde dirençle karşılaşabiliriz. Değerlerimize öyle sıkı sıkıya sarılırız ki, kutsal kabul ederiz. Fikirlerimizi iş ortamında ve çalıştığımız insanlarla paylaşırken, Dolunay etkisi altında zaman zaman abartabiliriz. Hoşgörülü davranmakta zorlanırız. Yüzeysel meselelere kafamızı takıp gereksiz ayrıntılarla kendimizi üzeriz. Oysaki enerjimizi hoşlandığımız aktivitelere, dostlarla birlikte olmaya, biraz şöyle dışarı çıkıp hava almaya, kavgadan ve negatif insanlardan uzak durmaya versek, bu haftayı rahat geçirmiş oluruz.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde, hedeflerinizi ve kişisel anlamda ortaya koymak istediklerinizi destekleyici, size moral kazandırıcı, iç dünyanızda güveni sağlayıcı olumlu bir görünüm var. Huzur ve emniyet, etrafınızdaki insanların davranışları, kendinizi iyi hissetmenizde yardımcıdır. Güneş burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Sizin değer verdiğiniz, koruduğunuz, sakındığınız her şey iki misli önemli hale geliyor. Merkür geri hareketi, sizi biraz yorabilir. Hem huzur arayıp hem de kendi kendinizi huzursuz ederseniz kafanızı karıştırmış olursunuz.

23-29 Haziran haftası: 25 Haziran tarihinde ev-iş arasındaki dengenin bozulmasına, gerginliklere, çıkışlara ve agresif tarzda hareketlere karşı çok dikkatli olmak gerekiyor. Bir yandan her şeyi dengede tutacağım diye çabalarken diğer taraftan tepki göstermek, birilerinin dolduruşuna gelerek kararlar vermek çok yanlış olur. 29 Haziran özellikle, işlerinize, amacınıza, kendi içinizdeki bütünlüğe önem veriniz. Özel hayatınıza dikkat ediniz. Kendinize sahip çıktığınız sürece kimsenin sizi kışkırtması mümkün olmaz. Gizli saklı işlerden kaçınınız.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda biraz dikkat etmekte yarar var. Hesap dışı ödemeler, gelir-gider dengesizliğine sıkılırız. Ancak sosyal yaşamdaki güzel paylaşımlarla kendimizi mutlu edebileceğimiz enerjilerimiz var. Bunlar biraz olsun kafamızı dağıtmamızı yardımcı olacaktır.

9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da dikkatimizi çekebilecek bir haftaya adım atıyoruz. Kazanç evimizin yöneticisi Güneş hala ikizler burcunda ilerlemekte ve doğal olarak biz de gereksiz masraflar veya dalgalanmalar yaşıyoruz. İş anlamında sorunlarımız olduğu için, pek de açılmamakta yarar var. 13 Haziran tarihindeki Dolunay, hesabı bilmek gerektiğini gösteriyor. Sizin biraz da paranıza sahip çıkmanızda yarar var. Maddeci biri değilsiniz fakat bazen hesabı bir hayli şaşıyorsunuz. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz de bunda etkili oluyor.

16-22 Haziran haftası: Güneş, 21 Haziran itibariyle burcunuzda ilerleyecek. Mali konular üzerinde çok daha fazla duracaksınız. Riskten uzak, güven içinde yaşamak arzunuz yükselecek. Değerlendirme yaparken para kıstas haline gelecektir. Eğer mali gücünüz yüksekse, kendinizi çok daha huzurlu hissedersiniz. Yetersiz ise, kaygılanırsınız.

23-29 Haziran haftası: 27 Haziran tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, maddi konularda güvence sağlayan işlere yönelmenizi, üretmek ve aile bütçesine katkıda bulunmak amaçlı kararları işaret ediyor. Disiplinli olmak, araştırmak, yaratıcı düşünmek gerekiyor.

Haziran Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-18-19-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-20-21
Aşkta En Şanslı Günler : 10
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30
Yeniay : 1-2-27-28-29
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 13-14-15
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ast.uzm:iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, haziran, yengec, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:37
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:32
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08