IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 08:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu




TERAZİ

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
7 Temmuz tarihi itibariyle Merkür geri hareketi sona eriyor. Bunun anlamı, eğitim, iş hayatıyla ilgili konular, iletişimin bir hayli ilgili olduğu konularda beklediklerimizle ilgili rahatlayacağız demektir. Yeni yolculuklar olabilir, eğitimle ilgili tercihlerde bulunabilir, iş girişimleri yönünden bir hayli hızlı düşünebiliriz. Zihnimiz aktif çalıştığı için daha rahat edeceğiz.

12 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunay hem ev ve ailevi hayat, hem de mesleki konular üzerindeki hassasiyeti simgeler. Baskı ve sorumlulukları hatırlatıcı bir etkisi vardır. Kişisel anlamda karar vermek, ileriye doğru gitmek isterken, içerideki bölgede dur diyen bir ihtar var. Mesleki konularda da hassasiyet yoğundur. Bu dolunayda ne yöne gideceğimizi anlama, hem de mesleki anlamdaki durumumuzu net olarak görebilme yönünde ciddiyet kazanırız.

13 Temmuz tarihinde mesleki alanda etkili olacak Merkür Yengeç geçişi başlıyor. Son haftalarda ailevi konularda, iş hayatında bizi durdurucu, hassas düşünmeye sevk edici bir geçiş vardı. Şimdi daha çok hareket edebilme, kararlar alabilme yönünde önem taşır.

16 Temmuz tarihinde olumlu bir enerjiyle sarıp sarmalanacak hale geleceksiniz. Mali konularda baskı devam edebilir ancak aldığımız destekle ileriye dönük hedeflerimizi çizebilme anlamında güç kazanıyoruz. Jüpiter Aslan burcu seyriyle canlanıyoruz, kendinize güven duygusu kazanmış oluyorsunuz.

23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor ve 27 Temmuz tarihinde yeni ay Aslan burcunda oluşuyor. Bu yeni ayla bir amaç için harekete geçebiliriz, bir dilekte bulunabiliriz. Etrafımızdaki insanlara kendimizi ifade edebiliriz. Ocak ve Nisan 2015'de bunun parıltısını çok daha fazla hissedeceğiz.

26 Temmuz tarihinde yöneticisi olduğu Akrep burcunda seyrine başlayacak Mars, Satürn'ün para evindeki dert verici etkilerinden uzaklaşacak şekilde hedefe gitme anlamında olumlu olacaktır.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sona eriyor. Şimdi fikirlerimizi daha kolay ifade edebileceğiz. İnsanlarla konuşacağız, bir araya geleceğiz ve açık bir dille ne düşündüğümüzü söyleyeceğiz. Arkadaşlıklarda, ikili ilişkilerde iletişimi önemseyeceğiz. Tabii ki farklı görüşlere de açığız. Önemli olan açık ve net bir dille konuşulması.

7-13 Temmuz haftası: Popülerliğimiz yükselişte. Hem karşı cins üzerinde zekamızla, konuşmalarımızla etki uyandıracağız hem de fiziksel anlamda çekiciyiz. Ancak partnerimiz bu halimizi biraz kıskanabilir. Onunla ilgilenmediğinizde tepki gösterebilir. Bazı çiftler bu hafta ayrı ayrı program yapabilirler. Siz dışarıda arkadaşlarınızla olursunuz, eşiniz kendi çevresiyle bir arada olabilir. Problemli ilişkilerde ise 7 Temmuz tarihi sıkıntılı geçebilir. Hafta sonunda olumlu görünümler var. 13 Temmuz tarihi bu anlamda aktif geçecektir. Eğitim, bilgilenme, yeni tanışmalar anlamında gayet olumludur.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde partnerini hem baskın hem de uzlaşıya açık tarzda davranışları üzerinde duracaksınız. İlişkinin geleceği açısından sizin ne düşündüğünüz de önemli. Eğer böylesi aktif partnerlerden hoşlanıyorsanız, bu yeni bir ilişkinin işaretçisidir. Eğer tam tersine siz baskın olmaya çalışan biriyseniz, onun üzerinizdeki bu etkisi özgürlüğünüzü kısıtlayıcı olabilir. İlişki ortaklık demekse hem siz hem de o birlik içinde kenetlenmeniz gerekir. 19 Temmuz tarihi beraberlik anlamında duyarlılığın yüksek olacağını işaret ediyor.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Sosyal ilişkilerimiz güçlenecek. Yeni arkadaşlıklar kuracağız. Özgüven duygumuz yükselecek. Toplumsal hayatta yeteneklerimizi gösterebileceğimiz fırsatlar karşımıza çıkacak. Yeni aşklar, yeni hedefler belirleyeceğiz. Bize uymayan bir fikir, tavır, hareket içinde olan kişilere katlanmak istemeyeceğiz. Kafamızın içinde başka bir yol, yenilik, çevre arzusu yer aldığından, problemli bir ilişkiye sabır göstermemiz zor olabilir. Kararlarımıza saygı gösterilmesinden yanayız.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: İş hayatında 4 Temmuz tarihinde gerginlik yüksek olabilir. Görüşlerini sevmediğimiz, tavırlarından hoşlanmadığımız insanlarla çalışmak istemeyiz. Değerlerimizi savunuruz ve buna saygı gösterilmesini isteriz. Buna uyulmayan bir ortamda çalışıyorsak, kesip atabiliriz. Baskın tavırlar gösterildi mi, cevabını veririz. Zorlayıcı bir gün olduğu için genelde ailevi ve iş hayatıyla ilgili konularda dikkatli olmak gerekiyor. Toplumsal ilişkilerde de bu tarih önemli. Haksızlıklara, baskılara başkaldırabiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda zorlanabiliriz. 7 ve 12 Temmuz tarihlerinde gerilim yüksek olabilir. Duyarlılık gösterdiğiniz ve sizin için son derece önemli olan noktalara başkaları pek önem vermez. Maddi konular sizi bir hayli düşündürür. Mevcut işinizde kendinizi göstermeniz, öne çıkmanız bazı sebeplerden zorlaşır. Kendinizi geri çekersiniz veya duygusal düşünürsünüz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, bazı Teraziler için hem ailevi hem de iş konularında dengelerin zorlandığı zamandır. 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda ilerleyecek. İş hayatıyla pek örtüşmeyen bu geçişte, duyarlılık yüksek, sinirler çabuk gerilmeye müsaittir.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek. Bilgilenme, tecrübe edinme hedef belirleme, kendinizi gösterme, ilgi uyandırma, tüm yeteneklerinizi bir alanda sergileme, medya yayın hayatına dahil olma, artistik yetenekler, popülerlik gücünüzün yüksekliği gibi geniş alanda etkili olacaktır. Bu süreç Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecektir. Ancak tevazu ve ayarı bilme hali çok önemli. Çünkü Satürn Akrep burcunda kazanç elde etme yönünde yine test etmeye devam edecek.

21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde toplum içinde tanınmanızı, güçlenmenizi, parlamanızı sağlayan fırsatlar karşınıza çıkabilir. İşiniz, göreviniz, uğraşılarınız farklılaşabilir. Artık dokuz altı işler yerine toplumla birebir alakalı, insanlarla bağlantılar kuracağınız çevreye dahil olursunuz. Sizi bağlayan, kısıtlayan, yoran işler yerine, serbest şekilde çalışabilirsiniz. 27 Temmuz tarihinde oluşan Aslan burcundaki Yeniay önünüzdeki iki haftalık süreçte hayatınızda olumlu yönde gelişmeler olacağını söylemektedir.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Maddi konularda etkin bir görünüm yok. Daha ziyade kariyer ve ilişkileri ilgilendiren alanlarda yoğun olacağız. Ancak 4 Temmuz tarihinde iş hayatımızla ilgili veya ailemizi alakadar eden bir hususta problemler yaşanırsa, işten veya evden uzaklaşmak gibi, finansal anlamda ihtiyaçlarımızı düşünmek durumundayız. Tabii ki riskli bir gün ve biz dikkatli olmayı bilmeliyiz.

7-13 Temmuz haftası: Mali konularda 8 Temmuz tarihinde yeni iş arayışları gündeme gelir. 13 Temmuz tarihini olumlu buluyorum. Yolculuklar, iki ayrı görüşme, ticari anlamda bağlantılar açısından etkin bir tarih. Kurulan bağlantılar umut verici gelişmeleri işaret eder.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde ortaklaşa maddi kazançlarda tarafların aynı istek ve aynı beklenti içinde bir araya gelmelerini sağlıyor. Eğer gelişim anlamında bu ortaklık hayrınıza olacaksa, bu birleşim fayda getirir. Fakat bir taraf diğeri üzerinde veya her iki kişi de birbiri üzerinde baskın olmaya, çelişkili ve kararsız davranmaya çalışırsa zor olur. 18 Temmuz tarihindeki Venüs-Yengeç burcu geçişi, hem iş hayatında uzlaşıdan yana olacağız hem de duyarlı olduğumuz konularda dışa renk vermeyeceğiz. Bu zorlayıcıdır. Hatta bu yüzden 19 Temmuz tarihinde otoritelerle aramızda sorun yaşanabilir.

21-27 Temmuz haftası: Maddi konulardaki değişimler, karşınıza çıkacak yeni tekliflerle güçlenmeye başlar. 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başladığında paranıza sahip çıkarsınız. Paranın büyük bir güç ve insanları etkileme aracı olduğunu hissedersiniz. Çok daha hırsla, çok daha arzulu şekilde kazanmaya dönük kararlar alırsınız. Bu hırs eğer dengeli ve ılımlı şekilde ayarlanmazsa tabii ki sizi yorabilir. Tamam kazanın, elde edin ancak başkalarıyla uzlaşı içinde olmayı da ihmal etmeyin.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-9-10-13-14-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 11-12-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8
Yeniay: 4-5-6-31
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 17-18-19
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, ayı, burÇ, burcu, temmuz, temmuz aylık burç, terazi, terazi aylık burç yorum, terazi temmuz ayı, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:09
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 08:06
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:49
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41