IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2014, 22:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balık Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu




İş

10 Aralık'a kadar Güneş, Merkür ve Venüs kariyer evinizde. Toplumda göz dolduracaksınız.. Giyim ve kuşam konusunda oldukça zevkli giyinecek ve çevrenize örnek teşkil edeceksiniz. Yalnız yaşayanlar, bulundukları sosyal çevrelerde tanışacakları kişilerle (sizden yaşça çok büyük veya küçük olabilir) bir ilişki başlatabilirler. Fakat, bu tür ilişkilerde iyi analizler yaparak kararlar verin. Venüs nedeniyle; arkadaşlarınızla bir arada enerjinizi birleştirme isteği içinde olacaksınız. Sıra dışı fikirlere açık olmanız rağmen, yeniliklere karşı temkinli olmalısınız.Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. TOPLUMSAL KONUŞMALAR YAPABİLİRSİNİZ. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. Merkür sizi aktif yapıyor. Düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız..Fiziksel ve Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle, size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz.9. Evinizdeki "Satürn " uzak yollarla ilgili şansınızı ve ideallerinizi gerçekleştirme konusunda gerekli cesareti verecektir. Babanız ve ya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz.Kariyer evinize destek veren ve Güneşle etkileşim içinde olan Satürn ve Venüs Düşüncelerinizi gizleyecek ve çevrenize karşı daha sır olmak isteyeceksiniz. Fakat paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu olacaktır. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

Aşk

18 Aralık'tan sonra 11. Evinizde VENÜS , MERKÜR, VE PLÜTON 11. Evinizden sizi desteklemeye başlıyor. Yeni çevreler ve yeni fikirler ilginizi çekecek. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilir, sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem içindesiniz. Orijinal fikirlere ve paylaşıma hala hazırsınız. "Venüs, MERÜR VE PLÜTON "; ortak çalışmalarınızda ihtiyacınız olan pratikliği sağlayacak ve hızlı düşünmeniz konusunda size gereken desteği verecektir. İş takiplerinde sinirli olmamalı ve ani olaylar karşısında tepkilerinizi frenlemelisiniz. Bu gündem içinde kendinizden genç veya yaşlı kişilerle daha yoğun bir şekilde anlaşacaksınız.5 Aralık'tan sonra Mars 12. Ruhsal eviniz Kova'da ilerlemeye başlayacak. Kolay bir şekilde her şeye "evet" dememelisiniz. İçine gireceğiniz ortam koşullarının sizi zor durumda bırakmaması önemlidir. Hesaplarınızı ince yapmalısınız. Aceleci ve pratik davranış tarzınızla, tüm bunları hızlı bir şekilde yapacaksınız. Fakat, bu içsel gelişmelerinizi karşı tarafın hissetmesi mümkün değil. Çünkü, yaşam pratiğinde bu özelliklerinizi gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Bu dönem; ilişkilerinizi belli bir denge ve yumuşaklık içinde götürdüğünüzü gösteriyor. Siz gülümserken bile, kafanızda bir takım hesaplarınız var. Kendinizden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına kendinizi inandırmış durumdasınız. Yakınlarınızın dışında hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz.

Sağlık

Bu ay sağlığınız iyi görünüyor fakat buna rağmen; baş ve boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz. Geçen aydan çok daha kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu ay içinde de boyun, omuzlar, akciğerler ve bağırsaklarınıza özen göstermelisiniz.. Kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız, bitkisel çaylar, meditasyon, yoga ve mistik çalışmalara yönelebilir ve bir spor salonuna baş vurabilirsiniz.. Gerekli vitamin ve mineralleri de ihmal etmemelisiniz. Zayıflamanıza yardımcı gezi programları seçebilir, şehir dışında dinlenerek kendinizi zindeleştirme imkanı bulabilirsiniz… MUTLU BİR 2014 YILI DİLİYORUM..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aralık, aylık, balık, burÇ, burcu, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:17
Başak Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:15
Aslan Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:14
Koç Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:10
Balık Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:52