IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Balık Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, başkalarıyla aranızdaki her türlü finansal ilişkinin, çıkarlarınıza zarar vermeyecek şekilde, tekrar ele alınmasını sağlayıcıdır. Böylece dengesiz ve tutarsız olan, keyif kaçıran meseleler çözüme kavuşabilir. Eğer bir yenilik düşünüyorsanız öncelikle bunu tek başınıza mı yoksa bir başkasıyla mı yapacaksınız bunlar üzerinde bir düşününüz. 7 Ekim sonrası iş değişimi, yeniliklerin uygulanması, farklı kişilerle iletişime geçilmesi anlamında enerjiniz yükselecektir. Fakat fazla coşku, heyecan yanlış ve aceleci kararlara sebebiyet verebilir. O nedenle bastığımız yeri bilmekte yarar var. 15 Ekim sonrası iş ortaklığı veya ilişki meselelerinde karşı tarafın amacını, beklentilerini anlamamız gerekir. Çünkü ayrıldığımız noktalar varsa, doğal olarak ilişkinin sağlıklı yürümesi, pürüzlerin düzeltilmesi pek mümkün olmaz. Huzursuzluk çıkabilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında durumunuzu derinlikli olarak gözden geçiriniz. Kişisel arzularınıza düşkünlük gösterebilirsiniz. Gizemli konular üzerinde çalışabilir, bilinmeyenleri merak edebilir, dışarıyla temas etmekten ziyade, içe yönelirsiniz.


AŞK VE İLİŞKİLER
29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, 21 Ekim sonrası geri harekete geçecek. Ben yorumunuzda düz seyir sürecinden söz edeceğim. Bu dönemde, öncelikle yaşadığımız ortam, şehir ve ülkenin meseleleri, eğitim ve uzmanlık, ticaret, maddi ve manevi değerlerimiz, inancımız bir hayli önem taşıyacaktır. Bunlara özel bir şekilde odaklanacağız. Kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Birilerine rehberlik edeceğiz veya birileri bize rehberlik ederek hayatımızda kilit rol oynayacak. Evrensel yolumuza bakacağız. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki ve iş ortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz. Karşılaştığımız kişilerin bizden farklı olan yönlerine odaklanacağız. Bu insanlarla nasıl bir iletişimde bulunmak gerekiyor, bunları çözmeye çalışacağız. Eğitimden geçebiliriz, biz eğitim verebiliriz. Bize danışılabilir, biz başkasına danışabiliriz.
Burada asıl nokta, özümüze ulaşmak, hayatın sırlarını keşfetmek, bize uygun olanı saptamaktır. Bu dönemde, başkalarının ne dediğinin, ne yapmaya çalıştığının farkına varmamızı sağlayan üstün sezgilerimiz, olayların ardındaki gerçeklere ulaşmamızda bize destekleyicidir. Ailemiz veya partnerimiz, iş ortağımız bizim üzerimizde baskın rol oynadığında buna dur diyebiliriz. Amacımız, gerçekten güvenebileceğimiz, koynumda yılan beslemişim demeyeceğimiz insanla karşılaşmaktır. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde, yaşamımızı ilgilendiren iş, ilişki, ailevi, eğitim, ticari anlamda kalıcı bir değişimde bulunabileceğimiz veya üzerinde düşüneceğiz gelişmeler yaşanabilir. Benim tavsiyem emin olduğunuz konularda 21 Ekim tarihine kadar ilerlemeniz, soru işaretleri taşıyan konularda ise, 21 Ekim tarihinde geri hareket başladığında beklemede kalarak incelemelerinizi sürdürmenizdir.
Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim


AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Tüm burçlar için not: Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.
Balıklar için dikkat edilecek noktalar:
Merkür geri hareketi süresince eğitim-iş-ailevi-ilişkinizle ilgili konulardaki gözden geçirmelerin size faydası büyük olacaktır. Böylece üstünde yürüdüğünüz yolun artı ve eksilerini daha iyi fark edebilirsiniz.
Planlarınız, projeleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. İster geri ister ileri olsun, Merkür Akrep burcunda sırlarımızı kendimize sakladığımız bir dönemdir. Öyle fazla konuşmayız. Ancak içimizde birikenler, bizi üzen geçmiş ve bugünün meseleleri öfke, kızgınlık, kin duygusuna yol açabilir. Bu zehiri dışa boşaltamayınca kendimize yöneltiriz. Oysaki gerçekten güvenebileceğimiz insanlara, gerekiyorsa bir psikologla konuşabiliriz.
Geri hareket işte bu anlamda da yararlıdır. Ağzımızdan çıkacak yanlış bir sözün, pişman olacağımız bir hareketi yaratabileceği zararlardan korunabiliriz.
Bu dönemde yeni bir adım atacaksak ben derim ki, için 17 Kasım, sonrasını bekleyin. Okulunuzla, işinizle alakalı bir sorun mu var? hemen yer değiştirmeye kalkışmayın. Bir araştırınız. Yurt dışına mı yerleşmek istiyorsunuz. Yaşam şartları hakkında bilgi edinin.
Ticari, parasal, hukuki konularda mutlaka uzman kişilerden haklarınızı öğreniniz. Bürokratik işlemler bu dönemde yavaşlayabilir, bir işi yürürlüğe koymak pek kolay olmayabilir.
Anlaşmalara imza atmak doğru değildir. İşe yeni girdiyseniz alışma döneminiz uzayabilir. İletişimsel durgunluklar doğal karşılanmalıdır.
Bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklamanızda yarar vardır. İşiniz ve yaşam stiliniz gereği sık sık yolculuğa çıkan birisiyseniz geri hareket döneminde dikkat edeceğiniz husus, biraz daha dikkatli olmak, öteberinize önem vermektir.
Bir malın alımı, satışı, yurtdışı veya başka bir şehirden getirilmesinde aksamalar oluşabilir. Bunu göz önüne alarak hareket etmekte yarar var.
Lütfen geri hareket süresince her durumu olumsuz görmeyiniz. Bazen gecikmeler hayrımızadır. Bir de bu bakış açısıyla dönemi ele alınız.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


İŞ VE KARİYER
15 Ekim saat 14:05 olana dek Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem, çalışma şeklimizi ve uyguladığımız yöntemleri şöyle bir ele almamızda yarar var. Hangi alanda ilerlemek, öğrenmek ve gelişmek istiyorsak, ona göre dönemi değerlendirelim. Hatta bu şekilde hareket etmeye çalışalım. Böylece yüksek enerjimizi doğru biçimde kullanmış oluruz. Sözgelimi yetenekli olduğumuz konularda öne çıkabiliriz. Bir söz vardır. Bir işi mutfağında öğrenmek diye. İşte bu dönem bu açıdan kıymetlidir. Hiç nazlanmadan, gurur yapmadan, kimseyle çatışmadan, işimize gücümüze bakalım. Evde yaşıyorsak, hobi anlamında ilgilendiğimiz konulara ağırlık verebiliriz. Daha da geliştirebiliriz. Birileri bize sinirlendirmeye veya işimizi hafife almaya çalışabilir. Bunları kafamıza takmayacağız. Amacım ve hedefim bu diyerek yolumuzda ilerleyeceğiz. Kazanç anlamında düşünmek gerekiyor. Şu iş bana ne fayda sağlar veya zaman kaybettirir mi diye bir bakmak lazım. Böylece enerjimizi gereksiz yere tüketmeyiz. Gelişime önem vermek lazım. Sağlık tetkikleri, özellikle kalp sağlığımıza önem verelim. Şimdi dönemin etkili tarihlerine ve görünümlerine bir bakalım. Böylece enerjimizi nasıl kullanacağımızı, nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlayalım.
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş dönemi, ilişkilerde, çalışma hayatımızla ilgili konularda krizlerin üstesinden gelme arzumuzun işaretçisidir. İsteriz ki, elimizi uzattığımız, gönlümüzce sarmaş dolaş olduğumuz kişi veya kişiler adil ve tarafsız bir şekilde bize doğru yönelsinler. Genel olarak Terazi burcu geçişlerinde, ilişkiler ve ortaklaşa işler gündemimizde baş sıraya oturur. Kazanmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz. Bir takım gelişmeler birikim anlamında girişimlerde bulunmamızın önüne geçebilir. Maddi konularda özellikle dikkatli olmak zamanıdır. Kaldı ki, bazı görünümler, Ekim ayında özellikle bu anlamda bizi zorlayabilecek durumları işaret ediyor. Güneş-Terazi burcu geçişini yöneten Venüs, 7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek ve 28 Eylül tarihinde bir görünüm oluşturacak. Bu görünüm, birileriyle iyi geçinmemiz gerektiğini gösteriyor. Çalışma hayatımızla ilgili konulardaki girişimler bir hayli etkili. Ancak bizim düşündüğümüz gibi getirisi olmayabilir.
Ekim ayında iki görünümü bilhassa önemsiyorum. 2 Ekim tarihi bunların başında geliyor.
Uzun vadeli düşünülen işlerin, planlamaların, görüşmelerin bizim için ne kadar gerekli olduğunu işaret ediyor. Ancak belirsizlikler, yerli yerine oturmayan meseleler ilişki ve iş ortaklıklarında önümüzü görmemize engel olabilir. Kendimize güven duyacağız ama kimlerle ilişkimiz olduğuna da bir bakacağız. Bizi engelleyen, gelişimi yavaşlatan ilişkiler mi yaşıyoruz yoksa birlik ve bütünlük içinde el ele verdiğimiz, bir hedef belirlediğimiz kişi ve kişilerle mi beraberiz? Bunlar çok önemli.
3 Ekim tarihinde, parasal konularda özellikle ilişkilerin önemi bir hayli fazla. Şu andaki mevcut parasal meselelerin bir an önce çözümlenmesi için işbirliği şart gibi. Ancak bizim, gözümüzün açık olması gerekiyor. Çünkü ortam şartları veya bir takım nedenler, hesaplarımıza uymayabilir. Hesapta olmayan bir borcu ödemek zorunda kalmayalım. Anlaşalım diye, sonradan pişman olacağımız acil kararlar vermeyelim.
Güneş-Terazi geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 27, 28 Eylül
Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 3, 5, 12, 19 Ekim


PARA KONULARI
Bu yıl Venüs-Yay burcu geçişi, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süreci yöneten Jüpiter Yengeç burcunda ilerliyor ve geri planda size destek çıkıyor. En azından mesleki, yakın çevre ve eş-partner-iş ortaklıklarınızla olan bağlantılarda biz de artık kendimizi, geleceğimizi düşünmeyi öğrendik. Bu dönemde iş değişimleri, görevinizle alakalı bilgilenme, araştırma, yolculuklar sık sık gündeme gelebilir. Onun için, ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Ancak bu tercih daha sonra, -Yanılmışım tarzında düşünmenize neden olabilir. Onun için, geçici değil, iş seçimlerinde uzun vadeli olana öncelik tanıyalım. Kişisel önyargılarımızı bu süreçte geride bırakıyoruz. Yerli yerine oturmayan durumlar varsa, bunları akıllıca gözden geçiriyoruz. Dönemin bu genel etkilerinin yanı sıra görünümlerin de gayet kıymetli olduğunu her zaman belirtiyorum. Şimdi bunların bir kısmını beraberce gözden geçirelim.
Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, duygusal ve fiziksel anlamda sizi rahatsız eden, başkasının eline muhtaç bırakan, destek beklediğiniz halde köstek olan kişilere karşı kendi inandığınız şeklinde rest çekmenize neden olabilir. Zorluklara, sorunlara, dayanma gücünüz oldukça düştüğünden artık naz-niyaz çekecek haliniz yoktur. Acı tecrübeler, her alanda sizi öylesine bezdirmiştir ki, birileri için artık kendinizden vazgeçmemeniz gerektiğinin farkındasınızdır.


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 7-11-15-16-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18
Yeniay : 15-16-17
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-2-3-4-29-30-31
(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, balık, burÇ, burcu, ekim, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kova Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:51
Yay Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:48
İkizler Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:43
Boğa Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:42
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:41