IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Flora

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu




İkizler Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ayın Olumlaması:

“Kendimi özgürce, tam anlamıyla ve kolayca ifade
ediyorum.”

Ayın ilk haftası oluşan Ay-Uranüs karesiyle birlikte farklı olmak, özgürleşmek ve kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.
Ay ile Uranüs karesinin oluşturduğu etkiler kısa süreli olsa da ani olaylara neden olabilir. Bu süreçte görev duygunuz güçlenebilir. Her işin bitirilmesi gerektiğini düşünebilirsiniz.
Sabırsız davranışlarınız bazı karışıklıklar yaratabilir.
Daha rahat ve sakin davranmaya çalışın. Kendinizi çok yormayın. Çalışmalarınızda dikkatli ve soğukkanlı olmanız da çok önemli. Ailenizle ve annenizle olan ilişkinize önem verin. Tartışmalardan kaçının.

İş ve kariyer alanında sizi farklı adımlar atmaya iten sürtüşmeler yaşanabilir. Gelecek planlarınızı, mesleğinizi ve kariyerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp yeni planlarınızı uygulamaya koyun.

4 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşan dolunayla birlikte, sizin için de finansal anlamda hedefl erinize rahatça ulaşabileceğiniz bir dönem başlıyor. Birlikte çalıştığınız insanlarla ve özellikle de üstlerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılma ihtimaliniz yüksek. Bundan dolayı da bu insanlarla aranız açılabilir.

12 Mayıs’ta Mars burcunuza geçecek. Böylece zihinsel anlamda oldukça aktif bir sürece giriyorsunuz. Bazı zamanlarda gereğinden fazla konuşabilir, hızlı kararlar alma eğilimi gösterebilirsiniz.
Bu yüzden konuşmalarınızda ve yazışmalarınızda agresif olmayın. Empati ve duyarlılık göstermeyi ihmal etmeyin.
Genel olarak hareketli, sinirli ve fazla cesur bir süreçtesiniz. Ortaklı işlerinizde zaman zaman baskı hissedebilirsiniz. Mayıs’ın 20-21-22 ve 23’üncü günlerinde, mesleki açıdan kendinizi eksik hissettiğiniz konularla yüzleşmeniz etkili olacaktır.
Böylece eğitim ve gelişime daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendi yolunuzu açmaya odaklanacaksınız.

20 Mayıs’ta Merkür, burcunuzda gerilemeye başlıyor ve sizin de alışverişlerde daha dikkatli olmanız gerekiyor. Araba almak/yenilemek, elektronik aletler almak vb. alım-satım işlerinde Merkür gerilemesinin sona ermesini beklemeniz gerekiyor. Paraya çevirebileceğiniz işleri başlatmak için de doğru bir zamanda değilsiniz. Bu süreci projenizi gözden geçirmek, kaynaklarınızı irdelemek, planlarınızı yenilemek ve alternatifler geliştirmek için değerlendirin. Kişisel girişimlerinizi hayata geçirmek ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için beklemede kalın. Aldığınız kararları uygulamadan önce yeniden gözden geçirmenizde fayda var.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçecek. Duygusal açıdan kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda gelişime ve öğrenmeye açık olacaksınız.

18 Mayıs’ta Boğa burcunda oluşan yeniayla birlikte kariyer hayatınızla ilgili değişik vizyonlar oluşturabilirsiniz. İş konularında toplantı ve seyahatler söz konusu olabilir. Birden fazla işle ilgilenebilir ve aralarında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz, sanatsal kavramlarla ilgili projeler de gündeminize gelebilir. Bu dönemde kariyerinizle ilgili konularda gerçekçi olmalı, somut değerlere önem vermelisiniz.

Günlük yaşamınızda, hayatınızın her alanında yeni girişimler ve başlangıçlar meydana gelebilir. Bir süredir üzerinde düşündüğünüz ve planladığınız işleri uygulamaya koyabilirsiniz.
Toplumsal hayatınız ve ailevi konular hakkında kuracağınız iletişimde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken hassasiyet içinde alınganlık göstermeniz mümkün.
Basitçe halledebileceğiniz sorunları gözünüzde büyütmeyin.
Aksi halde yaşam enerjinizin düşmesine neden olursunuz. Bu durumda yapmanız gereken şey, şartların farkında olmaktır.
Geçmişten gelen duyguları, algılamaları ve önyargıları bugüne taşıyarak gündem konusu haline getirmeyin.

Hayat ve iş sorumluluklarınızın artacağı bir sürece girdiniz.
Çalışma ilişkileriniz testten geçecektir. Sizi zorlayan, daha çok çalışmanızı gerektiren iş ve sorumluluklar üstlenebilirsiniz.
İş ve projeleri tamamlamakta ve hızlı sonuçlandırmakta zorlanabilirsiniz. Bunun yanında üstlendiğiniz iş ve sorumluluk her ne ise sabırlı olmalı ve elinizi taşın altına sokmaktan korkmamalısınız. Böylece geleceğe yönelik önemli başarılar elde edebilirsiniz. Başkalarına hizmet ve destek vermek gerektiren şartlar doğabilir. Varsa kiracılar, hizmetliler, astlardan yani hizmet ve servis aldığınız kişilerden yana sıkıntılar yaşayabilirsiniz, dikkatli olun.

Sağlık açısından ayın son haftasında sinir sisteminize, eller-kollar ve omuzlarla ilgili eklem ağrılarına dikkat edin.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, İkizler, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
İkizler Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:12
İkizler Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:43
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:21