IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2016, 09:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
OĞLAK Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016




Sevgili Oğlaklar,
Ocak ayında mali konular üzerinde biraz özgür hareket etmek istiyorsunuz. İş hayatınızda sağlamlık, sadakat ve güven duygusu çok önemli.
Ruhunuza iyi gelecek şeylere ihtiyacınız var. Biraz eksileri artı yapmak için ufak harcamalar yapabilirsiniz.
Önemli projeleriniz varsa bunları gözden geçirmenizde fayda var.

İleriye dönük hedefleriniz de sosyal ilişkilerinize bakıyorsunuz. Planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Geçmiş projelerinizi bitirmelisiniz.
Yeni ay 10 Ocak tarihinde gerçekleşiyor. Kişisel anlamda dış dünyadaki ilişkilerinize bakmanız gerekiyor. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Mali konularda özgür olmak istiyorsunuz. Bazen bütçenizi yeterli görmüyor olabilirsiniz bu durum sizi yormasın. Karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Riskli kararlardan örneğin alım satımdan kaçının.
Yeni bir girişim düşünüyorsanız artı ve eksilerini iyi analiz etmenizde fayda var.

Her şey gönlünüzce olsun.

1-10 Ocak arası:
3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihlerinde Akrep burcunda ilerleyecek Mars, iki gün sonra başlayacak Merkür-geri hareketiyle örtüşüyor. O nedenle, hedeflerimizi, işimizi, sosyal ilişkilerimizi hem geçmiş hem bugünkü duruma bakarak gözden geçirmek iyi olacaktır. Mars-Akrep burcunda hedefe odaklanmak, onu elde etmek için var gücümüzle çabalamak halidir. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Fakat dediğim gibi, Ocak ayının tümünü kapsayan geri hareket döneminde öyle her aklımıza geleni yapamıyoruz.
Bu dönemde araştırmalarda bulunmak faydalı olacaktır. Benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında takıntılı ve olumsuz tavırlardan uzak duralım.

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Finansal ilişkilerimizi, işlerimizi, kararlarımızı, durumumuzu yeniden gözden geçirmeliyiz. Poblemlere neden olan her şeyi mercek altına alıp bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. Bir daha bakmaktan zarar gelmez. Önceden adım atılmış işler nasıl ilerliyor, memnun muyuz, eksiklerimiz var mı diye bakmakta yarar var. Bir teklifle karşılaştığınızda, artı ve eksilerine bir bakalım. Çünkü geri hareketin bitiminde, bu teklif karşınıza çok daha olumlu bir şekilde gelebilir. Eskiyle alakalı maddi problemleriniz bu süreçte tekrar ortaya çıkabilir ve şimdi bu konularla ilgilenerek kesin bir çözüm bulmanız mümkün olabilir. Tabi ki yine dikkatli olmak şartıyla. Kısaca Merkür geri hareketinde hayat durmamaktadır, sadece sizin çok daha mantıklı bir şekilde olayları ele alarak düşünmeniz gerekmektedir.

8 Ocak 2016-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda gerileyecek. Eğitim, iş, ticari konularda, hayata bakış açımız, inancımız, fikirlerimiz yönünde içsel gözlemde bulunma vaktidir. İnandıklarımız, bilgimiz, tecrübelerimiz yeterli mi? kulaktan dolma, sonradan edinme, başkalarından etkilenme yoluyla mı buralara geldik. Zorluklar veya engeller karşısında nasıl bir tutum sergiliyoruz. Pes mi ediyoruz, sonuna kadar mı gidiyoruz yoksa hiçbir şey yapmadan öylece oturuyor muyuz? İşte bunlara gerçekçi şekilde bakmak zamanıdır. Körü körüne bir şeylere inanmak yerine, araştırarak doğru bilgiye ulaşmak gerekir. Kendimizi hafife almamalı ancak özgüven duygumuzun hangi temele dayandığını da bilmeliyiz. Farkındalık çok önemli. Bir amacımız, yolumuz olmalı. Bu gök kubbe altında yaşadığımız gerçeği ve bunun birey anlamında bize yüklediği sorumluluğu taşımalıyız. Bunun karşılığını alırız veya almayız. Eğer biz, gönülden veriyorsak, onun hesabını yapamayız. Ancak gerektiğinde, yararlı ve zararlı olanın farkına varabilmek için bu zamanı olumlu yönde değerlendirebiliriz. İnancımızı geliştirici yolculuklar, çalışmalar, keşifler, araştırmalar, ihtisas alanında çalışmalar ve iç görüşümüz sayesinde, sürecin sonunda başarılı teklifler, fırsatlarla karşılaşabiliriz.

8 Ocak saat 21:36-25 Ocak saat 23:50 Merkür-Oğlak burunda geriliyor.
Siz Oğlaklar,
Yeni başlangıçlar, İş ve özel girişimleriniz,
Kendinizi keşfetme ve isteklerinizin peşinden gidebilme cesaretiniz
Fiziksel görünümünüz ve dış dünyada nasıl görünmek istediğiniz (imajınız),
Kendiniz ifade biçiminiz (dışarıdan görünen), yaşam enerjiniz (canlılığınız), mizacınız,
Kendinizi ortaya koyma gücünüz, insanlara yaklaşım biçiminiz,
Deni girişimleriniz (başlangıç yapmak istediğiniz durumlar)
Davranışlarınızdaki kararlılığınız, kimlik duygunuz, cesaretiniz,
Yaşam bilinciniz, tipiniz, eğilimleriniz, egonuz, genel sağlık durumunuz, baskınlığınız.

Gölgeli Günler: Merkür geri hareketinin etki dahilindeki tarihler olup, 1 Ocak-1 Şubat 2016 arasında yukarıdaki konu ve alanlarda tedbirli, dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulununuz. Bir karar vermeden önce iyi inceleyiniz, üzerinde düşününüz.


Sevgili Oğlaklar, 10 Ocak saat 03:31 itibariyle burcunuz üzerine doğacak olan Yeniay, doğaldır ki, kendimizi daha fazla önemsememiz anlamına geliyor. Hayatımızı gerçekçi ve doğamıza uygun ciddi bir şekilde ele alacağız. Bu ister ilişki istersek başka bir konuda olsun, hiçbir şeyi hafife almayacağız. Güven unsurunu önemseyeceğiz. Yeniayın ilk görünümü Jüpiterle oluşacağından ekmeğimiz, huzurumuz, kendimiz adına yeni yollar, arayacağız. Girişimde bulunmak, bilgilenmek, görüşmelerde bulunmak yenilenmek isteyeceğiz. Tabii ki Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, belki biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Enine boyuna bakmak, incelemek gerekiyor. Eksiklerimiz var mı diye gözden geçirmede bulunmak gerekiyor. Yeniayın, Kuzeydüğümle görünümü, bizim için bir umut, bir ışık gibi. Gelişimin göstergesi, farklı ve yeni işlerin, değişimlerin göstergesi.. Tabii ki mücadele edeceğiz, tabii ki gayret göstereceğiz. Son görünüm Merkürle olduğu için, en azından 25 Ocak tarihine kadar temkinli ve dikkatli düşüneceğiz. Karşımıza çıkan tekliflere, işleri, projeleri ciddi şekilde analiz edeceğiz. İşte bu dikkat, bize başarı sağlayabilir.

11-17 Ocak arası:
Sevgili Oğlaklar, bu haftanın etkilerini Merkür geri hareketini göz önüne alarak analiz ettiğimizde, son bir haftanın şöyle bir analizini yapacağız. Eviniz, aileniz ve sizi birebir ilgilendiren özel konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğundur. İnsan ister istemez bencilleşir, kendini düşünür. Bu doğaldır. Ancak çevrenizdekileri kendiniz gibi düşünmeye zorlamak olmaz. Bu hafta benim size tavsiyem, eğitim-iş-ticaret-yolculuklar-görüşmeler-toplumla birebir ilişkimizde daha dikkatlice gözlemde bulunmak, hedeflerimizi ve amacımızın ne olduğunu bilerek takipte kalmaktır. Aslına bakarsanız şu sıralarda yapılan gözlemler ilerisi adına hakikaten güçlü adımların atılmasını sağlayabilir.

18-24 Ocak arası:
Sevgili Oğlaklar, 24 Ocak saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, finansal anlamda durumumuzu ele almamızı, bazı değişikliklerde bulunmamızı, en azından problem varsa bunları çözümlememizi sağlayıcıdır. Mevcut hale bir bakmamız faydalı olacaktır. Dışarıdan destekler gelebilir veya biz kazanç elde etmek amaçlı planlar yapabiliriz. Dolunayın görünümleri bize bu anlamda yol gösterici veya durumu gözden geçirirken nelerin dikkatimizi daha fazla çekeceğini işaret eder. Ay-Mars görünümü, hedef bilincimizin özellikle parasal kazanç elde etme yönünde etkili olduğunu gösteriyor. Menfaatlerimizi gözeteceğiz. Bu yönde istekli ve arzulu olacağız. Kazanmak adına işbirliğine açığız. Hani öyle duygusal anlamda değil, bilakis kimden ne elde edebiliriz, nasıl kazançlı çıkabiliriz, başkaları üzerinde nasıl daha etkin olabiliriz, bunları önemseyeceğiz. Hırslanabiliriz. Pek ılımlı düşünmeyiz. Başarılı ve güçlü bir kişi olduğumuzu kabul etmelerini bekleriz. Talepte bulunuruz. İsteklerimizi kabul etmelerini bekleriz. Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. 25 Ocak tarihinde Merkürün burcunuzdaki geri hareketi sona eriyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Kendinizle alakalı iş, özel, mali konularda bir daha düşünmek yararlı olur.

20 Ocak saat 17:27-19 Şubat saat 07:34 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince kısıtlanmaktan pek hoşlanmayız. Finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Elimize para geçebileceği gibi harcamalarımız da artabilir. Ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bu bir aylık süreçte, işverenleriniz ve toplumsal ilişkilerinizde ölçülü, sabırlı ve bilinçli davranınız. Parasal konularda bütçenizi aşabilecek alışverişlerden kaçınınız.


23 Ocak saat 22:31-17 Şubat saat 06:17 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek. Güven, istikrar, uzun vadelilik önemli olacak. Uzlaşıya açık hem de kendinizden emin, sertleşmeden, belli bir mesafeyi koruyarak, herkesin sizin gibi düşünmek, davranmak zorunda olmadığı bilinciyle hareket ederek, nezaketinizi koruyarak ilişkilerde bulunursanız, hangi konuda ve alanda olursa olsun olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bireysel ilişkilerde bu süreçte ciddiyet bir hayli yoğundur. Venüsün burcunuzda ilerleme dönemi, mesleki konularda sizi destekleyicidir. İş ilişkilerinde saygı ve takdir edilmenizi sağlar. Merkür geri hareketi gölgeli günleriyle birlikte 1 Şubat tarihine kadar etkilidir. Yukarıdaki konularda yine dikkatli olmakta yarar görüyorum.

25-31 Ocak arası:
25 Ocak saat 23:50 - 14 Şubat saat 00:43 tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyre geçecek Merkür, yaşamdan beklediklerinizi, umut ettiklerinizi, hayallerinizi, uygulanabilir düşüncelerinizi hayata sunma ve hedefler belirleme anlamında sizi destekleyicidir. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Hakikatleri ve doğruları ilke edinmenizi sağlar. Zaten bir Oğlak, yaşamı boyunca prensiplerine sadık ve sorumluluklarının bilincinde bir burçtur. Sizi hırslı, ciddi, gerçekçi ve sadık düşünmeye sevk eden Merkür sayesinde planlamalarda bulunabilir, kendinizden emin bir şekilde isteklerinizi ifade edebilir, geri hareket sırasında düşündüklerinizi 1 Şubat itibariyle yürürlüğe koyabilirsiniz.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-17-18-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler :
1-2-15-16-22-29-30
Aşkta En Şanslı Günler :
17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler :
11-12


Yeniay : 8-9-10(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016, aylık, burÇ, ocak, oğlak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YAY Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:34
AKREP Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:33
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:26
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:24
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:21