IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2016, 09:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




GENEL BAKIŞ

Sevgili Başaklar, önemli bir aya giriyoruz. Özellikle sizin burcunuz ve karşıtında önemli gelişmeler yaşanacak. 1 Eylül tarihinde burcunuzda gerçekleşecek halkalı güneş tutulması, aslında son altı ay ve önümüzdeki altı ayın bir yansıması olacak. Bugünkü durumda sizi engelleyen ve durumları beğenmeyişinize neden olan şeyleri arkada bırakmalı ve gerçekçi olmalısınız. Son altı ayda çok zorlandınız. Bu güneş tutulması size, aile hayatınız ve ikili ilişkilerinizde neye kadar verdiğinizi sorgulamanızı sağlayacak. Doğru kişiyi bulmak için dikkatli hareket etmenizi işaret edecek. Önümüzdeki altı ay içerisinde iyi bir noktaya varabilmek sizin elinizde. Bunun için yapmanız gereken şey, endişeye ve olumsuz düşüncelere kapılmak yerine gerçekçi bir şekilde kararlar alabilmek.

9 Eylül tarihinde Jüpiter-Terazi geçişi başlıyor. Bu geçiş, 2017 yılının Ekim ayına kadar etkili. Size getirileri, özellikle maddi açıdan oldukça olumlu. Mali açıdan kendinizi ve önünüzü görmekte rahatlık sağlayabilir, iş birliği yapılacak yeni kişilerle karşılaşabilir, yaptığınız işlerle hayatın güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düz seyrine başlıyor. Son haftalarda kişisel anlamda gözden geçirdiğiniz planları yerli yerine koymak anlamında hareket edebileceksiniz. Her şeyi doğru bir şekilde planlayıp kendinize fayda sağlayabilirsiniz. Yeni iş tercihleriyle karşılaşabilirsiniz. Aynı gün, Güneş Terazi burcunda olacak. Bu da, yeni iş dostlukları, yeni bir partnerin mali yönden kazancınız üzerindeki etkisi ve bütün odak noktanızı maddi meselelere kaydırmanız olumlu sonuçlara gebe olacak.

23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda olacak. Çevrenizi inceleyip kendinizi birlikte güçlü hissedeceğinizi kişilere yoğunlaşacaksınız. İhtiraslı davranmak yerine hakikaten iyi şeyler yaşamak için adımlar atacaksınız.

27 Eylül’de ise Mars, Oğlak burcunda olacak. Bu da güçlü partnerlerin işaretçisi. İlişkilerde ne istediğinizi bilip, güvenilirliği ön plana çıkartacaksınız. Olumlu adım atmanız için yardımcı olacak.

Bu ay, pes etmek yerine çabalamakla değerlendirirseniz olumlu sonuçlarını kısa sürede göreceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

1-11 Eylül arası:
Sevgili Başaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, sizin ailevi hayatınızdan, ilişkinize ve çocuklarla alakalı konulara kadar uzanan geniş bir yelpazede değerlendirilmelidir. Çünkü bütün bu konuların bir hayli vurgulandığı bir tutulma yaşanacak. Öncelikle tutulmanın görünümlerini fazlasıyla önemsiyorum. Bir de, tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, yapılacak incelemelerin önemi hakikaten büyük. Belki de daha önce fark etmediğiniz bazı noktaları şimdi görebilir, ona göre kararınızı verirsiniz. Ay-Satürn görünümü, aileniz, yuvanızla alakalı konularda yapmak istediklerinizi başkaları doğru veya gerçekçi bulmayabilir. Siz daha fazla tedbir uygulayarak, eleştirerek, farklı görüşlere tahammül göstermeyerek önce kendinizi yorarsınız. Bunların hep birlikte ele alınması şarttır. Aynı durum Ay-Neptün karşıtlığında da görülüyor. Bir yanıyla bağımlıyız diğer yanıyla eleştiriyoruz. Madem sorunlar varsa, bunlara gerçekçi bakmak gerektiğini düşünmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir. Ay-Mars görünümü, aile içinde bazı görüş farklılıklarının veya yuvanızla ilgili düşündüğünüz yeniliklerin tekrar bir gözden geçirilmesinin doğru olacağını gösteriyor. Evdeki hesap çarşıya uymadı dememek için, buna özen göstermeliyiz. Biraz daha beklemek gerekebilir. Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirlemenizde, Merkür geri hareketi sonrasında ileri adımlar atabilmenizde joker bir karttır.

9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte bizi, maddi-manevi anlamda mutlu, güvende, keyifli hissettiren güzelliklere yöneleceğiz. Konforlu, seçkin, kaliteli olanı elde etmek için, en güçlü ve çekici özelliklerimizi öne süreceğiz. İnsanları etkilemek amaçlı sanatsal, sosyal, kişisel anlamda ilişkiler kuracağız. Bu ilişki kimi zaman özel bir yakınlaşma veya ortaklık şeklinde gelişebilir. Buna uygun fırsatlar karşımıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşlerini mutlaka hesaba katmamız gerekir. Adaletli ve haktan yana olmak, ekmeğimizi, kazancımızı güzel bir niyetle, tevazu içinde paylaşmayı da bilmek size huzur ve doyum sağlar. Kazanmak kadar harcamak da dönemin etkileri arasında yer alır. İnsan özlemini duyduğu güzelliklere kavuşmak için bazen fazlasıyla para harcayabilir. Marka tutkunluğu, gösteriş bu geçişin etkileri arasında yer alır. Benim tavsiyem geleni tutmayı bilmenizdir. Kendi hakkınız olana nasıl sahip çıkıyorsanız, başkalarının da hak ve hukukunu gözetmenizde yarar vardır.

Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile olan görünümler Kasım ve Aralık ayında önemlidir. Yeteneklerinizi değerlendirme yolunda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Çocuklarınız varsa onların geleceğiyle alakalı kararlar verebilirsiniz. Bir çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Zengin ve güçlü insanlarla bağlantı kurabilir, hatta böyle bir ilişki yaşayarak kendinizi güçlü ve önemli görmek de isteyebilirsiniz. Oldukça iddialı, aşırı hırslı ve ne olursa olsun kaybetmemek için her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Mal, mülk, miras paylaşımında hak ve hukuktan yana olmayı unutmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Size hangi niyetle yaklaşıldığına dikkat ediniz.

10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, iş yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde önem taşıyor. Her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım.

12-18 Eylül arası:
Sevgili Başaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, evlilik, beraberlik ve iş ortaklıklarının asıl özünü, amacını, niyetini anlamanızı sağlayıcıdır. Burcunuzda gerileyen Merkür size, bunları gözlemlemeniz, anlamanız, farkında olmanız adına uyarıcı görevi yapıyor. Tabii ki görmek isteyenler için. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa, bunların üstünü kapamak, görmezden gelmek, kapılıp gitmek vakti değildir. Sizin de aynı şekilde gayet açık ve net olmanız gerekiyor. Sorunlu ilişkilerde eğer yüksek bağlılık varsa, insan karşısındakini bildiği halde yine de devam ettirir. Bu yararlı mıdır? Üst üste kaç kez, bir taraf diğerini rencide edici, kırıcı davranmışsa, sizin artık aklınızı başınıza alıp kendi yolunuzu bulmanız gerekiyor. Şüphe ve kaygılar kadar fazla iyi niyetli olmak da yanlıştır. Ayrıca hiçbir sebep yokken ortada, sürekli kuşku duymak, bir şeyleri kurcalamak kendi kendinizi üzmekten başka işe yaramaz. Bunu partneriniz yapıyorsa uyarmalısınız. Siz yapıyorsanız vazgeçmelisiniz. Böyle olmak yerine, bu ilişkide neler gözden kaçırılıyor, neler ters gidiyor bunları anlama vaktiniz. Bu Tutulma beraberliklerin bilinçli şeklide geçmiş tecrübeler, yaşananlar çerçevesinde mutlaka ele alınmasını gerektiren durumlar yaşanmasına neden olabilir. Gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışalım. Ancak sürekli eleştirmekten, kusur bulmaktan, bir neden yokken kaygılanmaktan çekinmek ne kadar doğru ise, gerçekler orada iken, görmezden de gelmeyelim. Merkür burcunuzda gerilerken, şu günlerde mercek altına alalım birçok şeyi. Ancak nihai karar vermeden önce özellikle siz, dikkatlice analiz yapmayı unutmayınız.

19-25 Eylül arası:
22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasındaki etkili Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Bu geçişte Başaklar, hem ilişkilerinde hem de kazanç konularında bir strateji belirleme gereği duyacaktır. Çünkü huzur bulmak, hayatla uyum sağlamak, geleceği kurmak istiyorsa bu şarttır. Sadece maddi ve manevi anlamda değil, hayatımızı garanti altına almak arzumuzun da etkili olduğu bir süreçteyiz.

22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür, gerileme hareketi sona ererek düz seyirle burcunuzda ilerleyecek. Bu sizlerin geçmiş meseleler üzerinde karar verme, uygulama, planlarınızı yürürlüğe koyabilmenizi sağlıyor. Genelde, doğanızda olan inceleme, detaylı ele alma hali düz seyirde de etkilidir. Fakat şimdi takılıp kalmazsınız. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun artı ve eksilerini şöyle bir inceledikten sonra kararınızı verirsiniz. Kişisel girişim, planlama, aktif olarak işleri yürürlüğe koymada pratik zekanız yardımcınızdır.
23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde, iş hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız kişilerin nasıl bir çevrede yetiştiğini iyice araştırınız. Ayrıca Anne ve Baba Başaklar evlatlarıyla ilgili konularda kararlar alabilirler. Bu kararlar onların gelişimi, büyümeleri ve dönüşümde bulunmaları yönünde faydalı olabilir.

26-30 Eylül arası:
27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Mars-Oğlak burcu geçişi, ciddiyet kazandırıcı, sabır verici gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Bu süreci yöneten Mars 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, duruşuyla, tavırlarıyla güven uyandırıcı kişilere yöneleceğiz. Bir ilişkimiz varsa kendimizi rahat, güvende, olumlu hissedeceğiz.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-19-20-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-21-22
Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4
Yeniay : 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 15-16-17
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Ağustos 2016, 17:14   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




Ne olacak benim bu talihsizliğim..

__________________
Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumu, başak aylık burç yorumu, başak burcu, eylül 2016, eylül 2016 aylık burç yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:39
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:34
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:27
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Şubat 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Şubat 2016 01:06
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:31